ADA DA BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

GÜNDEM 16.06.2020 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2475+ kez okundu.
 

ADA DA BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi tarafından ada da geniş çaplı temizlik yapılıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip adaya giderek bakım ve temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Adası'nın turizme açıldığı günden bugüne kadar yoğun bir ziyaretçi ağırladığını, Giresun halkının ve bölgeye gelen acentelerin Giresun Adası'na talepten memnun olduğunu belirterek, adanın temizliğiyle ilgili de oldukça titiz davrandıklarını söyledi. Giresun Adası’nın Karadeniz'in tek adası olduğunu bu turizm alanının Giresun'a çok büyük bir hareketlilik getirdiğini belirten Şenlikoğlu, adayı gezenlerin adanın temizliğine dikkat etmelerini istedi.
Giresun Belediyesi tarafından ada da geniş çaplı temizlik yapılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip adaya giderek bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Adası'nın turizme açıldığı günden bugüne kadar yoğun bir ziyaretçi ağırladığını, Giresun halkının ve bölgeye gelen acentelerin Giresun Adası'na talepten memnun olduğunu belirterek, adanın temizliğiyle ilgili de oldukça titiz davrandıklarını söyledi.

Giresun Adası’nın Karadeniz'in tek adası olduğunu bu turizm alanının Giresun'a çok büyük bir hareketlilik getirdiğini belirten Şenlikoğlu, adayı gezenlerin adanın temizliğine dikkat etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.