‘Ada’da yapılan gösterilere büyük ilgi’

GÜNDEM 17.07.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2767+ kez okundu.
 

‘Ada’da yapılan gösterilere büyük ilgi’

Giresun Ada’mızı ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri, Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarihimizi canlandırarak karşılıyor.
Amazon kadınlarının yaşadığı ve Herkül’ün altın postu aramak için adaya geldiği gibi mitolojik hikâyeleriyle ön plana çıkan adamızda, tiyatro ekibimiz temsili Herkül ve Amazon kadını gösterilerinin yanı sıra Yunanlı gemiciler Argonotlar ile Saka Türklerinin karşılaşmasını canlandırarak mitolojik hikâyeleri günümüze taşıyarak teatral etkisi sağlayan gösteri gelen turistlerce ilgi ile karşılanıyor. Mitolojik hikâyeleri olan ve 3 bin 500 yıllık tarihiyle Doğu Karadeniz’in üzerinde insan yaşayan tek adası yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. Amazon kadınlarının yaşadığı ve Herkül’ün altın postu aramak için adaya geldiği gibi mitolojik hikâyeleriyle ön plana çıkan adamıza gelen turistler, ekibimizin tiyatro gösterileriyle tarihe tanıklık ediyor.    
Giresun Ada’mızı ziyaret eden yerli ve yabancı turistleri, Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarihimizi canlandırarak karşılıyor.

Amazon kadınlarının yaşadığı ve Herkül’ün altın postu aramak için adaya geldiği gibi mitolojik hikâyeleriyle ön plana çıkan adamızda, tiyatro ekibimiz temsili Herkül ve Amazon kadını gösterilerinin yanı sıra Yunanlı gemiciler Argonotlar ile Saka Türklerinin karşılaşmasını canlandırarak mitolojik hikâyeleri günümüze taşıyarak teatral etkisi sağlayan gösteri gelen turistlerce ilgi ile karşılanıyor.

Mitolojik hikâyeleri olan ve 3 bin 500 yıllık tarihiyle Doğu Karadeniz’in üzerinde insan yaşayan tek adası yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ziyaretçi akınına uğruyor. Amazon kadınlarının yaşadığı ve Herkül’ün altın postu aramak için adaya geldiği gibi mitolojik hikâyeleriyle ön plana çıkan adamıza gelen turistler, ekibimizin tiyatro gösterileriyle tarihe tanıklık ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.