ADAY LİSTELERİ İÇİN SON 3 GÜN!

GÜNDEM 17.05.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4050+ kez okundu.
 

ADAY LİSTELERİ İÇİN SON 3 GÜN!

24 Haziran seçimleri için vatandaşlarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
YSK'nın hazırladığı seçim takvimine göre siyasi partilerin milletvekili aday listelerini bildirmeleri için son 3 gün. Partiler oluşturdukları milletvekili listelerini Pazartesi saat 17.00'ye kadar YSK'ya bildirmek zorundalar. Yüksek Seçim Kurulu'nun 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırladığı seçim takviminde milletvekili aday listelerinin teslim edilmesi için son gün 21 Mayıs 2018 Pazartesi olarak belirlenmişti. Buna göre seçime girecek siyasi partilerin 21 Mayıs Pazartesi saat 17.00'a kadar aday listelerini YSK'ya bildirmeleri gerekiyor. Partilerin hummalı çalışmaları halen devam ediyor. AK Parti'de adayların belirlenmesi için komisyonlarda aday belirleme süreci başlarken, mülakatlardan geçen aday adaylarının üst kurulların onayı ile Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu öğrenildi. CHP' de ise Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu,  aday listesi üzerinde yoğun bir çalışma yapıyor. MHP'de ise Devlet Bahçeli'nin kurmayları ile titiz bir çalışma yürüttüğü ifade ediliyor.
24 Haziran seçimleri için vatandaşlarda heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

YSK'nın hazırladığı seçim takvimine göre siyasi partilerin milletvekili aday listelerini bildirmeleri için son 3 gün. Partiler oluşturdukları milletvekili listelerini Pazartesi saat 17.00'ye kadar YSK'ya bildirmek zorundalar.

Yüksek Seçim Kurulu'nun 24 Haziran'da yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için hazırladığı seçim takviminde milletvekili aday listelerinin teslim edilmesi için son gün 21 Mayıs 2018 Pazartesi olarak belirlenmişti. Buna göre seçime girecek siyasi partilerin 21 Mayıs Pazartesi saat 17.00'a kadar aday listelerini YSK'ya bildirmeleri gerekiyor.

Partilerin hummalı çalışmaları halen devam ediyor. AK Parti'de adayların belirlenmesi için komisyonlarda aday belirleme süreci başlarken, mülakatlardan geçen aday adaylarının üst kurulların onayı ile Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu öğrenildi.

CHP' de ise Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu,  aday listesi üzerinde yoğun bir çalışma yapıyor.

MHP'de ise Devlet Bahçeli'nin kurmayları ile titiz bir çalışma yürüttüğü ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.