ADAYLAR ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYOR

GÜNDEM 23.04.2018 - 18:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2598+ kez okundu.
 

ADAYLAR ERKEN SEÇİME HAZIRLANIYOR

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Başkanlık ve Milletvekilliği seçimleri için aday adayları hızlı bir şekilde kulis çalışmalarına başladı.
AK Parti'de Mevcut milletvekillerinin durumu netlik kazanmazken, bazı isimlerin aday adaylığı gün yüzüne çıkmaya başladı. Buna göre Giresun'da daha önce milletvekilliği yapmış olan Ali Temür, Mehmet Geldi, Hasan Aydın gibi isimler aday adaylığına hazırlanırken, önceki dönem milletvekillerinden Adem Tatlı'nın ise görevden kaçmayacağı fakat aday olmayacağı konuşuluyor. Yine önceki dönem Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'ın ismi adaylık için anılırken, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük'ün de adaylık için hazırlandığı ve daha birçok sürpriz ismin ortaya çıkacağı belirtiliyor. CHP'de ise durumlar stabil bir şekilde devam ediyor. SP ve İyi Parti ile ittifak ya da anlaşma yapmak için görüşmeler devam ederken, şuan da Giresun'da adaylık için Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ismi telaffuz ediliyor. MHP'de mevcut ilçe başkanı Müjdat Öz'ün ismi yer alırken diğer adayların kimler olacağı hakkında net bir bilgi yer almıyor. İyi Parti'de de MHP önceki dönem milletvekili Dr. Orhan Erzurum adaylığına kesin gözüyle bakılıyor, diğer sıralama için henüz bir bilgiye ulaşılamadı.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Başkanlık ve Milletvekilliği seçimleri için aday adayları hızlı bir şekilde kulis çalışmalarına başladı.

AK Parti'de Mevcut milletvekillerinin durumu netlik kazanmazken, bazı isimlerin aday adaylığı gün yüzüne çıkmaya başladı. Buna göre Giresun'da daha önce milletvekilliği yapmış olan Ali Temür, Mehmet Geldi, Hasan Aydın gibi isimler aday adaylığına hazırlanırken, önceki dönem milletvekillerinden Adem Tatlı'nın ise görevden kaçmayacağı fakat aday olmayacağı konuşuluyor. Yine önceki dönem Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'ın ismi adaylık için anılırken, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük'ün de adaylık için hazırlandığı ve daha birçok sürpriz ismin ortaya çıkacağı belirtiliyor.

CHP'de ise durumlar stabil bir şekilde devam ediyor. SP ve İyi Parti ile ittifak ya da anlaşma yapmak için görüşmeler devam ederken, şuan da Giresun'da adaylık için Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ismi telaffuz ediliyor.

MHP'de mevcut ilçe başkanı Müjdat Öz'ün ismi yer alırken diğer adayların kimler olacağı hakkında net bir bilgi yer almıyor.

İyi Parti'de de MHP önceki dönem milletvekili Dr. Orhan Erzurum adaylığına kesin gözüyle bakılıyor, diğer sıralama için henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.