ADD'den Öğretmenler Günü kutlaması

EĞİTİM 28.11.2016 - 16:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3005+ kez okundu.
 

ADD'den Öğretmenler Günü kutlaması

Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi yönetim kurulu ve Gençlik kolu üyeleriyle birlikte,...
...24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında KESK'e bağlı Eğitim-Sen'i ve  dernek üyeleri emekli öğretmen Müesser Karaibraibrahim ve Tuna Konal'ı evlerinde ziyaret etti. Emekli öğretmenler Müesser Karaibrahim ve Tuna Konal dernek üyelerinin yapmış olduğu bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade ederek böyle bir özel günde bizleri unutmadıkları için  çok teşekkür ederiz diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.Daha sonra sendikal ziyaretler kapsamında Eğitim-Sen'i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Eğitim-Sen Şube Başkanı Hayri Şenel; "Atatürkçü Düşünce Derneği olarak dost ve yoldaş olarak gördüğümüz değerli arkadaşlarımıza bizleri bu günde yalnız bırakmayıp ziyaretten ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.ADD  Giresun Şube Başkanı Gürsel Ekmekçi yaptığı açıklamada; "Böyle bir süreçte her ne kadar Öğretmenler Günü kutlanabilir bilmiyoruz ama Eğitim-sen de olmaktan ve bu güzel günü paylaşmaktan dolayı mutluyuz. Buradaki asıl bulunma amacımız yaşanan süreçte uydurma ifadelerle ve kararlamalarla mağdur edilen eğitim emekçilerinin yanında olduğumuzu göstermektir. Kurunun yanında yaşta yanar anlayışıyla açıklanamayacak olan bir durumla karşı karşıyayız" diye konuştu. 
Atatürkçü Düşünce Derneği Giresun Şubesi yönetim kurulu ve Gençlik kolu üyeleriyle birlikte,...
...24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında KESK'e bağlı Eğitim-Sen'i ve  dernek üyeleri emekli öğretmen Müesser Karaibraibrahim ve Tuna Konal'ı evlerinde ziyaret etti. Emekli öğretmenler Müesser Karaibrahim ve Tuna Konal dernek üyelerinin yapmış olduğu bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade ederek böyle bir özel günde bizleri unutmadıkları için  çok teşekkür ederiz diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Daha sonra sendikal ziyaretler kapsamında Eğitim-Sen'i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Eğitim-Sen Şube Başkanı Hayri Şenel; "Atatürkçü Düşünce Derneği olarak dost ve yoldaş olarak gördüğümüz değerli arkadaşlarımıza bizleri bu günde yalnız bırakmayıp ziyaretten ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
ADD  Giresun Şube Başkanı Gürsel Ekmekçi yaptığı açıklamada; "Böyle bir süreçte her ne kadar Öğretmenler Günü kutlanabilir bilmiyoruz ama Eğitim-sen de olmaktan ve bu güzel günü paylaşmaktan dolayı mutluyuz. Buradaki asıl bulunma amacımız yaşanan süreçte uydurma ifadelerle ve kararlamalarla mağdur edilen eğitim emekçilerinin yanında olduğumuzu göstermektir. Kurunun yanında yaşta yanar anlayışıyla açıklanamayacak olan bir durumla karşı karşıyayız" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.