Adliyede Koronavirüs önlemi

GÜNDEM 19.03.2020 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3534+ kez okundu.
 

Adliyede Koronavirüs önlemi

Bulancak Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından temasın azalarak salgına dönüşmemesi için gerekli önlemler alındı.
Alınan bilgiye göre Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilk olarak bütün binanın dezenfekte edildiği ve bina girişine konulan dezenfektanlar sayesinde vatandaşların Adliye girişinde gerekli temizliklerinin sağlandığı ve bilgilendirme broşürlerinin asıldığı öğrenildi. Bu önlemlerin ardından giriş katta geçici olarak bir ön büro kurulduğu ve Adalet Sarayında hizmet veren birimlerin, vatandaşların iş ve işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği görüldü.  
Bulancak Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından temasın azalarak salgına dönüşmemesi için gerekli önlemler alındı.

Alınan bilgiye göre Bulancak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilk olarak bütün binanın dezenfekte edildiği ve bina girişine konulan dezenfektanlar sayesinde vatandaşların Adliye girişinde gerekli temizliklerinin sağlandığı ve bilgilendirme broşürlerinin asıldığı öğrenildi.

Bu önlemlerin ardından giriş katta geçici olarak bir ön büro kurulduğu ve Adalet Sarayında hizmet veren birimlerin, vatandaşların iş ve işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.