AFAD’dan gönüllü eğitim kampı

GÜNDEM 25.11.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3511+ kez okundu.
 

AFAD’dan gönüllü eğitim kampı

Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Çatal ve İlçe Jandarma Komutanı Piraziz İzci Evi'nde başlayan AFAD gönüllü eğitim kampını ziyaret etti.
Giresun AFAD Şube Müdürü Göksel Elifoğlu 3 gün sürecek eğitimler hakkında bilgi verdi. Giresun il ve ilçelerinden katılan gönüllülere ilk gün afetler, sel, yangın, deprem vb. konularında eğitimler verileceğini, 2. gün de KBRN, enkazda kurtarma, yüksek yerden sedyede yaralı indirme, kuyudan kurtarma uygulama eğitimleri gösterileceğini belirtti. Kaymakam eğitime katılan gönüllüleri izcileri ve eğitim veren AFAD personeline yaptıkları fedakarlıktan, toplum olarak zayıf yetersiz olduğumuz afad eğitimlerine katılımlarından gösterdikleri sosyal duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. İlçe kaymakamı olarak daima yanlarında olduklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, ‘Okullarda gönüllülük farkındalığı oluşturmak için iş birliği içinde faaliyetler yapalım’ dedi. Ziyaret Şube müdürünün AFAD hediye takdimi ile sona erdi.
Piraziz Kaymakamı Muhammed Usame Soysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Çatal ve İlçe Jandarma Komutanı Piraziz İzci Evi'nde başlayan AFAD gönüllü eğitim kampını ziyaret etti.

Giresun AFAD Şube Müdürü Göksel Elifoğlu 3 gün sürecek eğitimler hakkında bilgi verdi. Giresun il ve ilçelerinden katılan gönüllülere ilk gün afetler, sel, yangın, deprem vb. konularında eğitimler verileceğini, 2. gün de KBRN, enkazda kurtarma, yüksek yerden sedyede yaralı indirme, kuyudan kurtarma uygulama eğitimleri gösterileceğini belirtti.

Kaymakam eğitime katılan gönüllüleri izcileri ve eğitim veren AFAD personeline yaptıkları fedakarlıktan, toplum olarak zayıf yetersiz olduğumuz afad eğitimlerine katılımlarından gösterdikleri sosyal duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. İlçe kaymakamı olarak daima yanlarında olduklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, ‘Okullarda gönüllülük farkındalığı oluşturmak için iş birliği içinde faaliyetler yapalım’ dedi. Ziyaret Şube müdürünün AFAD hediye takdimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.