Afrin'de tek yürek, Mehmetçiğimizin yanındayız

GÜNDEM 25.01.2018 - 18:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2312+ kez okundu.
 

Afrin'de tek yürek, Mehmetçiğimizin yanındayız

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Türkiye’nin sınır güvenliğinin sağlanması için başlatılan Afrin Operasyonu’nun, bütün taraflarla aktif diyalog içerisinde sürdürülmesi gerektiğini söyledi.
Afrin Operasyonu’ndaki askeri üstünlüğün, stratejik hatalarla kaybedilmemesi gerektiğini belirten Başkan Özdemir, "Afrin Operasyonu, sadece AK Parti meselesi değil, 80 milyonu ilgilendiren milli meseledir. Bir partinin operasyonu gibi sunulması ahlaki değildir. Milli bir mesele iç siyaset malzemesi yapılmamalıdır" dedi. Başkan Özdemir, "Operasyonda şehit olan askerlerimize de Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum. Umarım bu şehitlerimiz son şehitlerimiz olur, başka askerlerimizin burnu bile kanamaz. Terörle mücadelede her zaman hükümetlerin yanında olduk ve ulusal güvenliğin korunması ve milli güvenliğin sağlanması konusunda her zaman desteğimizi sürdürürüz. Afrin Operasyonu da Türkiye’nin sınır güvenliğinin sağlanması konusunda önemli gördüğümüz bir operasyondur. Başarılı olmasını, Mehmetçiğimizin burnu kanamadan operasyonu tamamlamasını diliyoruz" diye konuştu.
CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, Türkiye’nin sınır güvenliğinin sağlanması için başlatılan Afrin Operasyonu’nun, bütün taraflarla aktif diyalog içerisinde sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Afrin Operasyonu’ndaki askeri üstünlüğün, stratejik hatalarla kaybedilmemesi gerektiğini belirten Başkan Özdemir, "Afrin Operasyonu, sadece AK Parti meselesi değil, 80 milyonu ilgilendiren milli meseledir. Bir partinin operasyonu gibi sunulması ahlaki değildir. Milli bir mesele iç siyaset malzemesi yapılmamalıdır" dedi.

Başkan Özdemir, "Operasyonda şehit olan askerlerimize de Allah'tan rahmet, ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum. Umarım bu şehitlerimiz son şehitlerimiz olur, başka askerlerimizin burnu bile kanamaz. Terörle mücadelede her zaman hükümetlerin yanında olduk ve ulusal güvenliğin korunması ve milli güvenliğin sağlanması konusunda her zaman desteğimizi sürdürürüz. Afrin Operasyonu da Türkiye’nin sınır güvenliğinin sağlanması konusunda önemli gördüğümüz bir operasyondur. Başarılı olmasını, Mehmetçiğimizin burnu kanamadan operasyonu tamamlamasını diliyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.