Afrin’e girilmesine sayılı günler kaldı

GÜNDEM 08.03.2018 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2734+ kez okundu.
 

Afrin’e girilmesine sayılı günler kaldı

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,
Zeytin Dalı Harekatı’nın bir beka harekatı olduğunu ve bölge terör unsurlarından temizleninceye kadar da devam edeceğini söyledi. Milletvekili Öztürk, Zeytin Dalı Harekatı gazilerini GATA’da ziyaret ederek, tedavileri devam eden Giresunlu Abdullah Kılıç ile Konyalı Hakan Kadir Güney’in sağlık durumları hakkında hastane yöneticilerinden detaylı bilgi aldı. Yaralı askerlere moral veren Sabri Öztürk, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, harekatın başarıyla devam etmesinin millete ve Mehmetçiğe en büyük moral olduğunu belirterek, "Askerimizin kocaman yüreği ve arkasında Türk Milletinin duaları var. Afrin’e girilmesine sayılı günler kaldı" diye konuştu. Öztürk, Afrin Harekatı'nda 48. güne girildiğini, kuşatma altına alınan Cinderes'te ki terör hedeflerinin havadan ve karadan vurulduğunu belirtti. Öztürk, Türkiye’ye karşı yapılan terör saldırılarını bertaraf etmek, sınırda kurulmak istenen terör yapılanmalarını engellemek için yapılan operasyonun terör unsurları bertaraf edilinceye kadar süreceğinin altını çizdi.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,

Zeytin Dalı Harekatı’nın bir beka harekatı olduğunu ve bölge terör unsurlarından temizleninceye kadar da devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Öztürk, Zeytin Dalı Harekatı gazilerini GATA’da ziyaret ederek, tedavileri devam eden Giresunlu Abdullah Kılıç ile Konyalı Hakan Kadir Güney’in sağlık durumları hakkında hastane yöneticilerinden detaylı bilgi aldı. Yaralı askerlere moral veren Sabri Öztürk, onlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, harekatın başarıyla devam etmesinin millete ve Mehmetçiğe en büyük moral olduğunu belirterek, "Askerimizin kocaman yüreği ve arkasında Türk Milletinin duaları var. Afrin’e girilmesine sayılı günler kaldı" diye konuştu.

Öztürk, Afrin Harekatı'nda 48. güne girildiğini, kuşatma altına alınan Cinderes'te ki terör hedeflerinin havadan ve karadan vurulduğunu belirtti.

Öztürk, Türkiye’ye karşı yapılan terör saldırılarını bertaraf etmek, sınırda kurulmak istenen terör yapılanmalarını engellemek için yapılan operasyonun terör unsurları bertaraf edilinceye kadar süreceğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.