AGD'den Mekke'nin Fethi ve Kudüs gecesi

GÜNDEM 01.01.2018 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2688+ kez okundu.
 

AGD'den Mekke'nin Fethi ve Kudüs gecesi

Anadolu Gençlik Derneği Bulancak Temsilciliği, Mekke’nin Fethi’nin 1386. yıldönümü dolayısıyla Mekke’nin Fethi ve Kudüs gecesi programı düzenledi.
Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlanan gecede Bulancak Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Aziz Ok, "Biz değerlerimizi ve kimliğimizi aşındırmaktan öteye bir fonksiyonu olmayan yılbaşını kutlamıyoruz. Mekke’nin Fethi programı aynı zamanda Batılılaşma sürecinin getirmiş olduğu kokuşmuş değerlere ve yılbaşı eğlencesi adı altında yapılan tüm çirkinliklere ve iffetsizlere bir cevaptır. İslam dini, hayatın her alanını kuşatmıştır. Biz de böyle bir inancın mensupları olarak bu gece burada birlikteyiz. Kabe, yeryüzündeki bütün Müslümanların kıblesidir. Mekke Dünyada bütün şehirlerin anasıdır. Mekke’nin Fethi’nin önemini özellikle genç nesle her yıl tekrar tekrar hatırlatmak gerektiğine inanıyoruz. Bizler, Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak ilk adım kamplarımızla, haftalık sohbet-seminer çalışmalarımızla, Asr-ı Saadet derslerimizle, Siyer-i Nebi yarışmalarımızla, Mekke'nin Fethi kutlamalarımızla, Sarıkamış Şehitlerimizi anma programımızla, Şehitler gecemizle, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı  anma ve anlama programımızla, İstanbul’un Fethi, Kudüs Gecesi programlarımızla, çadır kamplarımızla, Anadolu Gençlik Dergimizle gayretlerimizi sürdürüyoruz" dedi. Gece 75.Yıl Tiyatro salonunda çok sayıda bay ve bayanlarla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürleri katıldı.
Anadolu Gençlik Derneği Bulancak Temsilciliği, Mekke’nin Fethi’nin 1386. yıldönümü dolayısıyla Mekke’nin Fethi ve Kudüs gecesi programı düzenledi.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlanan gecede Bulancak Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Aziz Ok, "Biz değerlerimizi ve kimliğimizi aşındırmaktan öteye bir fonksiyonu olmayan yılbaşını kutlamıyoruz. Mekke’nin Fethi programı aynı zamanda Batılılaşma sürecinin getirmiş olduğu kokuşmuş değerlere ve yılbaşı eğlencesi adı altında yapılan tüm çirkinliklere ve iffetsizlere bir cevaptır. İslam dini, hayatın her alanını kuşatmıştır. Biz de böyle bir inancın mensupları olarak bu gece burada birlikteyiz. Kabe, yeryüzündeki bütün Müslümanların kıblesidir. Mekke Dünyada bütün şehirlerin anasıdır. Mekke’nin Fethi’nin önemini özellikle genç nesle her yıl tekrar tekrar hatırlatmak gerektiğine inanıyoruz. Bizler, Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak ilk adım kamplarımızla, haftalık sohbet-seminer çalışmalarımızla, Asr-ı Saadet derslerimizle, Siyer-i Nebi yarışmalarımızla, Mekke'nin Fethi kutlamalarımızla, Sarıkamış Şehitlerimizi anma programımızla, Şehitler gecemizle, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı  anma ve anlama programımızla, İstanbul’un Fethi, Kudüs Gecesi programlarımızla, çadır kamplarımızla, Anadolu Gençlik Dergimizle gayretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Gece 75.Yıl Tiyatro salonunda çok sayıda bay ve bayanlarla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.