AGD Giresun, Mekke’nin Fethi'ni Kutluyor

GÜNDEM 28.12.2018 - 17:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3132+ kez okundu.
 

AGD Giresun, Mekke’nin Fethi'ni Kutluyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1388. yılını kutlamaya hazırlanıyor.
Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen fetih kutlamaları bu yıl da ülke genelinde birçok il ve ilçe merkezinde yapılacak. 30 Aralık 2018 Pazar günü saat 19.30 Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, 31 Aralık Pazartesi saat 19.30’da Giresun 19 Eylül Kapalı Spor salonunda kutlanacak. AGD Giresun Şubesi Başkanı Murat Yüksel, Mekke’nin Fethi kutlamaları ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında; “Bilindiği gibi yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam Orduları tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicri ya da miladi yıldönümünü ya da fethin kronolojisini konuşmadan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz. Her yıl yapmış olduğumuz programlarla Mekke’nin Fethi’ni kutluyoruz. AGD olarak 81 şubemizde yaklaşık 600 kadar noktada bu kutlamalar yapılacak. Biz de Giresun Şubesi olarak iki yerde bu kutlamaları yapacağız.” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1388. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen fetih kutlamaları bu yıl da ülke genelinde birçok il ve ilçe merkezinde yapılacak. 30 Aralık 2018 Pazar günü saat 19.30 Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi, 31 Aralık Pazartesi saat 19.30’da Giresun 19 Eylül Kapalı Spor salonunda kutlanacak.

AGD Giresun Şubesi Başkanı Murat Yüksel, Mekke’nin Fethi kutlamaları ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında; “Bilindiği gibi yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam Orduları tarafından 1 Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicri ya da miladi yıldönümünü ya da fethin kronolojisini konuşmadan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz. Her yıl yapmış olduğumuz programlarla Mekke’nin Fethi’ni kutluyoruz. AGD olarak 81 şubemizde yaklaşık 600 kadar noktada bu kutlamalar yapılacak. Biz de Giresun Şubesi olarak iki yerde bu kutlamaları yapacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.