AGD Kahvaltıda buluştu

GÜNDEM 25.02.2020 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4192+ kez okundu.
 

AGD Kahvaltıda buluştu

Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi tarafından Giresunda faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi.
Açılış konuşmasını yapan Tahir Karabiber STK temsilcilerine Giresun'da yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ardından AGD Genel Başkanı Salih Turhan konuklara derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında kısa bir konuşma yaptı.  Türkiye'nin birçok şehrinde olduğu gibi Giresun Anadolu Gençlik Derneği Merkez İlçe yönetimi tarafından Giresun Vahit Sütlaş sahnesinde Şehitler Gecesi ve Erbakan'ı anlama isimli programı icra edildi. Geceye Giresunluların ilgisi yoğun oldu. Programın davet konuğu ise Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan oldu. Açılış Kuran-ı Kerimi ile başlayan gece Anadolu Gençlik Derneği Giresun Merkez İlçe Başkanı Cahit Ensar Temur tarafından açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Başta Necmettin Erbakan olmak üzere İslam davasına hizmet etmiş şehitlerin sinevizyon gösterileri gösterildi. Gece liseli ve üniversiteli gençlerin tiyatro gösterileri ve ezgileriyle devam etti. Konuk Genel Başkan Salih Turhan'ın konuşmalarının ardından program kapanış duası ile son buldu.   
Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi tarafından Giresunda faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcilerine kahvaltı programı düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Tahir Karabiber STK temsilcilerine Giresun'da yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ardından AGD Genel Başkanı Salih Turhan konuklara derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. 
Türkiye'nin birçok şehrinde olduğu gibi Giresun Anadolu Gençlik Derneği Merkez İlçe yönetimi tarafından Giresun Vahit Sütlaş sahnesinde Şehitler Gecesi ve Erbakan'ı anlama isimli programı icra edildi. Geceye Giresunluların ilgisi yoğun oldu. Programın davet konuğu ise Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan oldu. Açılış Kuran-ı Kerimi ile başlayan gece Anadolu Gençlik Derneği Giresun Merkez İlçe Başkanı Cahit Ensar Temur tarafından açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Başta Necmettin Erbakan olmak üzere İslam davasına hizmet etmiş şehitlerin sinevizyon gösterileri gösterildi. Gece liseli ve üniversiteli gençlerin tiyatro gösterileri ve ezgileriyle devam etti. Konuk Genel Başkan Salih Turhan'ın konuşmalarının ardından program kapanış duası ile son buldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.