Aile hekimliğinde randevu sistemi başladı

SAĞLIK 02.08.2018 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3615+ kez okundu.
 

Aile hekimliğinde randevu sistemi başladı

Aile hekimine gidecek vatandaşlar artık aile hekiminize gitmeden önce randevu alacaklar.
Aile hekimliğinde yeni sistem Temmuz ayı itibariyle başladı. Artık aile hekimine giderek muayene olmadan önce randevu alacaksınız. Hastane randevu sisteminin bir benzeri olan uygulama ile hastalar telefonla ya da internet üzerinden aile hekimlerinden randevu alabilecek. İlgililer tarafından alınan bilgiye göre, 1 Temmuz'dan itibaren hastalar sadece hastane başvuruları için değil aynı zamanda aile hekimleri için de randevu alabilecek. Hastaların aile hekimlerinden randevularını telefonla ‘Alo 182 Çağrı Merkezi’, internet ortamında ‘www. hastanerandevu.gov.tr’ adresi, mobil cihazlarla ise ‘Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması’ ile alabileceğini bildiren ilgililer, “Herhangi bir zorunluluk yok ama randevuyla gidilirse vatandaşlarımız beklemeden aile hekimine muayene olabilir” dediler. Ayrıca Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Aile Sağlığı merkezlerinde görev yapan 22 Aile hekimi Mhrs üzerinden randevu ile hasta kabulüne başladı. Aile hekimlerinde muayene olmak isteyen vatandaşlar artık beklemek zorunda kalmadan randevu alarak muayene olma kolaylığına kavuştu.
Aile hekimine gidecek vatandaşlar artık aile hekiminize gitmeden önce randevu alacaklar.

Aile hekimliğinde yeni sistem Temmuz ayı itibariyle başladı. Artık aile hekimine giderek muayene olmadan önce randevu alacaksınız. Hastane randevu sisteminin bir benzeri olan uygulama ile hastalar telefonla ya da internet üzerinden aile hekimlerinden randevu alabilecek. İlgililer tarafından alınan bilgiye göre, 1 Temmuz'dan itibaren hastalar sadece hastane başvuruları için değil aynı zamanda aile hekimleri için de randevu alabilecek. Hastaların aile hekimlerinden randevularını telefonla ‘Alo 182 Çağrı Merkezi’, internet ortamında ‘www. hastanerandevu.gov.tr’ adresi, mobil cihazlarla ise ‘Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması’ ile alabileceğini bildiren ilgililer, “Herhangi bir zorunluluk yok ama randevuyla gidilirse vatandaşlarımız beklemeden aile hekimine muayene olabilir” dediler.

Ayrıca Bulancak İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Aile Sağlığı merkezlerinde görev yapan 22 Aile hekimi Mhrs üzerinden randevu ile hasta kabulüne başladı. Aile hekimlerinde muayene olmak isteyen vatandaşlar artık beklemek zorunda kalmadan randevu alarak muayene olma kolaylığına kavuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.