AK ADAY ADAYLARI SAHNEDE

SİYASET 19.11.2018 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3112+ kez okundu.
 

AK ADAY ADAYLARI SAHNEDE

AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde Giresun Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Osman Öden, Ali Temür, Mehmet Geldi, Murat Kılıçaslan, Turhan Alçelik, Serdar Demirkan,
Cumhur Melikoğlu, Emrah Altıyaprak, Hacı Hasan Çetin ve Mehmet Kostakoğlu için Cumartesi günü Ayvasıl Liman Restaurant’ta düzenlenen tanıtım toplantısının ardından Pazar günü de e-temayül yoklaması yapıldı. Pazar günü gerçekleşen temayül yoklaması bir hayli heyecanlı geçti. Temayül yoklaması için AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Burçin Havva Öztürk, Giresun’a geldi. Temayül Heyeti, teşkilat mensupları ile temayül yoklaması hakkında istişarelerde bulundu. Yapılan istişarelerde de yine birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ardından saat 10.00’da sandık başına geçen teşkilat üyeleri 16.00’a kadar oylarını kullandılar.
AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde Giresun Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıklayan Osman Öden, Ali Temür, Mehmet Geldi, Murat Kılıçaslan, Turhan Alçelik, Serdar Demirkan,

Cumhur Melikoğlu, Emrah Altıyaprak, Hacı Hasan Çetin ve Mehmet Kostakoğlu için Cumartesi günü Ayvasıl Liman Restaurant’ta düzenlenen tanıtım toplantısının ardından Pazar günü de e-temayül yoklaması yapıldı.

Pazar günü gerçekleşen temayül yoklaması bir hayli heyecanlı geçti. Temayül yoklaması için AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Burçin Havva Öztürk, Giresun’a geldi. Temayül Heyeti, teşkilat mensupları ile temayül yoklaması hakkında istişarelerde bulundu. Yapılan istişarelerde de yine birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ardından saat 10.00’da sandık başına geçen teşkilat üyeleri 16.00’a kadar oylarını kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.