AK Parti bu şehrin teminatıdır

GÜNDEM 09.10.2017 - 15:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3296+ kez okundu.
 

AK Parti bu şehrin teminatıdır

AK Parti Giresun İl Başkanlığına atanan Av. Aytekin Şenlikoğlu,
Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısında, eski AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün vefatı nedeniyle yeni görevine atandığını anımsattı. Partide ve Giresun’da çok sevilen ve bu davaya ciddi emekler veren Tütüncü’yü saygı ve rahmetle andığını ifade eden yeni Başkan Şenlikoğlu, teşkilatın ve kentin Tütüncü’yü hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti. Şenlikoğlu, AK Parti teşkilatının kuruluşundan bu yana hep içinde olduğunu belirterek, "Hangi durumda hangi görev düşüyorsa yapmaya çalıştık, görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Ak Parti’nin Türkiye’de yola çıktığı tarihten itibaren gösterdiği değişimin farkındayız. Bazen eleştiriler oluyor ama gerçek var ki AK Parti bu şehrin teminatıdır" dedi. Yeni bir yönetim oluşturmayıp mevcut AK Parti teşkilatıyla birlikte kongreye kadar süreci devam ettireceklerini dile getiren Başkan Şenlikoğlu, şöyle devam etti; "İki ilçenin kongresi yapıldı, muhtemelen bu hafta içerisinde ilçe kongrelerinin tarihleri belli olacak. Durmadan yola hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Önce teşkilatlarla toplantılar yapmaya başladık. Sürecin ne olacağı beklentisi vardı, bu beklentiyi de karşılamak niyetiyle yeniden büyük hedeflere diyerek yola devam ediyoruz. Hızla yol almamız gereken bir süreç içerisindeyiz" Başkan Şenlikoğlu, iyi niyetle birlikte hareket edeceklerini ifade ederek, "Dışarıda bırakacağımız bir tek arkadaşımız yok. Farklı fikirleri olan da bizim arkadaşlarımız, bunları diyalogla aşacağız" diye konuştu.
AK Parti Giresun İl Başkanlığına atanan Av. Aytekin Şenlikoğlu,

Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısında, eski AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün vefatı nedeniyle yeni görevine atandığını anımsattı.

Partide ve Giresun’da çok sevilen ve bu davaya ciddi emekler veren Tütüncü’yü saygı ve rahmetle andığını ifade eden yeni Başkan Şenlikoğlu, teşkilatın ve kentin Tütüncü’yü hiçbir zaman unutmayacağını kaydetti.

Şenlikoğlu, AK Parti teşkilatının kuruluşundan bu yana hep içinde olduğunu belirterek, "Hangi durumda hangi görev düşüyorsa yapmaya çalıştık, görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Ak Parti’nin Türkiye’de yola çıktığı tarihten itibaren gösterdiği değişimin farkındayız. Bazen eleştiriler oluyor ama gerçek var ki AK Parti bu şehrin teminatıdır" dedi.

Yeni bir yönetim oluşturmayıp mevcut AK Parti teşkilatıyla birlikte kongreye kadar süreci devam ettireceklerini dile getiren Başkan Şenlikoğlu, şöyle devam etti; "İki ilçenin kongresi yapıldı, muhtemelen bu hafta içerisinde ilçe kongrelerinin tarihleri belli olacak. Durmadan yola hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Önce teşkilatlarla toplantılar yapmaya başladık. Sürecin ne olacağı beklentisi vardı, bu beklentiyi de karşılamak niyetiyle yeniden büyük hedeflere diyerek yola devam ediyoruz. Hızla yol almamız gereken bir süreç içerisindeyiz"

Başkan Şenlikoğlu, iyi niyetle birlikte hareket edeceklerini ifade ederek, "Dışarıda bırakacağımız bir tek arkadaşımız yok. Farklı fikirleri olan da bizim arkadaşlarımız, bunları diyalogla aşacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.