AK Parti’de adaylığa doğru son viraj

SİYASET 16.11.2018 - 16:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2704+ kez okundu.
 

AK Parti’de adaylığa doğru son viraj

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, AK Parti’nin belediye başkan aday adaylığı süresinin Cuma akşamı(dün) itibarı ile sona erdiğini söyledi.
Başkan Yıldırım gazetemizi ziyaret ederek, 5 Kasım’da başlayan başvuruların 16 Kasım akşamı sona erdiğini ifade etti. Cuma(dün) akşamı Aday adayları tanıtım toplantısı düzenleyen Başkan Yıldırım, “Partimizin aday adaylarını kısaca tanıttık. Pazar (yarın) günü yapılacak olan e-temayül uygulaması ile aday adaylarımızın temayülü tamamlanacak. Üyelerimizin görüşlerine yer verilecek olan temayülde aday adaylarımızın aldıkları oylar internet ortamında direk olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde genel merkezimize ulaşacak” dedi. Öte yandan il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği aday adaylığının da 1 Aralık’ta son bulacağını aktaran Başkan Yıldırım, “Belediye Başkan adayımızın açıklanması ile birlikte meclis üyelerimiz de açıklanacaktır. Seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak 2004 yılından bu yana AK Belediyeciliği en üst seviyeye taşıyan Bulancak’ta yeni hedeflerle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Adayımızın açıklanması sonrası bütün aday adayları ve partili arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik çerçevesi içinde ilçemizde şölen havasında geçecek bir seçim çalışmasına imza atmak istiyoruz. Bu bağlamda tüm aday adaylarımıza başarılar diler, sonuç ne olursa olsun kazanan Bulancak olacaktır” diye konuştu.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, AK Parti’nin belediye başkan aday adaylığı süresinin Cuma akşamı(dün) itibarı ile sona erdiğini söyledi.

Başkan Yıldırım gazetemizi ziyaret ederek, 5 Kasım’da başlayan başvuruların 16 Kasım akşamı sona erdiğini ifade etti.

Cuma(dün) akşamı Aday adayları tanıtım toplantısı düzenleyen Başkan Yıldırım, “Partimizin aday adaylarını kısaca tanıttık. Pazar (yarın) günü yapılacak olan e-temayül uygulaması ile aday adaylarımızın temayülü tamamlanacak. Üyelerimizin görüşlerine yer verilecek olan temayülde aday adaylarımızın aldıkları oylar internet ortamında direk olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde genel merkezimize ulaşacak” dedi.

Öte yandan il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği aday adaylığının da 1 Aralık’ta son bulacağını aktaran Başkan Yıldırım, “Belediye Başkan adayımızın açıklanması ile birlikte meclis üyelerimiz de açıklanacaktır. Seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak 2004 yılından bu yana AK Belediyeciliği en üst seviyeye taşıyan Bulancak’ta yeni hedeflerle birlikte yolumuza devam edeceğiz. Adayımızın açıklanması sonrası bütün aday adayları ve partili arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik çerçevesi içinde ilçemizde şölen havasında geçecek bir seçim çalışmasına imza atmak istiyoruz. Bu bağlamda tüm aday adaylarımıza başarılar diler, sonuç ne olursa olsun kazanan Bulancak olacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.