AK PARTİ’DE GÖZLER ERDOĞAN’DA

SİYASET 01.11.2018 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3043+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE GÖZLER ERDOĞAN’DA

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP birçok ilçede adaylarını açıklarken ilerleyen günlerde açıklanmayan adaylarında açıklanması bekleniyor.
AK Parti’de gözler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmasında “Kimse 'bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin. Halkına tepeden bakan, gurur ve kibir abidesi adamları bize getirmeyin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama ve temayüller gereği şuan da AK Parti’de resmi aday isimleri lanse edilmedi. Kamuoyunda aday adaylığı için anılan isimler ise görevlerinden istifa edeceklerini dillendiren aday adayları olurken, parti ile resmi bir bağı olmayan ve herhangi bir görevi bulunmayan isimler ise müracaat edeceklerini dile getiriyorlar. Hiçbir aday adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan işaret almadan yola çıkmayacağı ileri sürülürken, 5 Kasım’da aday adaylığı müracaatlarında sürpriz isimlerinde yer alacağı ifade ediliyor… Haber Yorum : Sinan Yıldız  
Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP birçok ilçede adaylarını açıklarken ilerleyen günlerde açıklanmayan adaylarında açıklanması bekleniyor.

AK Parti’de gözler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmasında “Kimse 'bu benim yakınımdır, bu benim şuyumdur, bu benim buyumdur.' diye bize aday teklifiyle gelmesin. Halkına tepeden bakan, gurur ve kibir abidesi adamları bize getirmeyin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklama ve temayüller gereği şuan da AK Parti’de resmi aday isimleri lanse edilmedi. Kamuoyunda aday adaylığı için anılan isimler ise görevlerinden istifa edeceklerini dillendiren aday adayları olurken, parti ile resmi bir bağı olmayan ve herhangi bir görevi bulunmayan isimler ise müracaat edeceklerini dile getiriyorlar.

Hiçbir aday adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan işaret almadan yola çıkmayacağı ileri sürülürken, 5 Kasım’da aday adaylığı müracaatlarında sürpriz isimlerinde yer alacağı ifade ediliyor…

Haber Yorum : Sinan Yıldız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.