AK PARTİ’DE TEMAYÜL DİKKATE ALINIYOR

SİYASET 19.11.2018 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2741+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE TEMAYÜL DİKKATE ALINIYOR

2002 yılında kurulan AK Parti yıllardır üzerine dedikodu üretilen temayül uygulamasını e-temayül uygulaması olarak düzenleyerek, teşkilatın verdiği karara saygı gösterdiğini ortaya koydu.
Pazar günü ülke genelinde yapılan temayül yoklamalarında parti ana kademeleri tarafından kullanılan oylar internet üzerinden genel merkezde ki komisyona iletildi. AK Parti’nin aday adayları temayülde delegelerin oylarıyla sıralandı. Eskiden gaz alma olarak görülen ve oyların genel merkezde dahi açılmadığı söylentileri yapılan bu e-temayül uygulaması ile sona erdi. Pazar akşamı tamamlanan temayül sonuçlarının komisyon başkanlığından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulduğu öğrenildi. Dolayısıyla 31 Mart’ta yapılacak seçimler için temayül sonuçları aday tespiti noktasında önemli bir eğilim olarak görülmeye başlandı.
2002 yılında kurulan AK Parti yıllardır üzerine dedikodu üretilen temayül uygulamasını e-temayül uygulaması olarak düzenleyerek, teşkilatın verdiği karara saygı gösterdiğini ortaya koydu.

Pazar günü ülke genelinde yapılan temayül yoklamalarında parti ana kademeleri tarafından kullanılan oylar internet üzerinden genel merkezde ki komisyona iletildi.

AK Parti’nin aday adayları temayülde delegelerin oylarıyla sıralandı. Eskiden gaz alma olarak görülen ve oyların genel merkezde dahi açılmadığı söylentileri yapılan bu e-temayül uygulaması ile sona erdi.

Pazar akşamı tamamlanan temayül sonuçlarının komisyon başkanlığından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulduğu öğrenildi.

Dolayısıyla 31 Mart’ta yapılacak seçimler için temayül sonuçları aday tespiti noktasında önemli bir eğilim olarak görülmeye başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.