AK Parti’den öğrencilere Aşure ikramı

GÜNDEM 25.09.2018 - 09:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2632+ kez okundu.
 

AK Parti’den öğrencilere Aşure ikramı

AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından yeni eğitim döneminde ders başı yapan Giresun Üniversitesi öğrencilerine, Öğretim Üyelerine ve personellerine Muharrem Ayı hasebiyle aşure ikram edildi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu beraberinde Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ve Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte üniversite güre yerleşkesinde açılan ÜNİAK Topluluğu standında üniversite öğrencilerine, öğretim üyelerine ve personellere aşure ikram etti. İl Başkanı Şenlikoğlu, “Eğitim için ailelerinden uzakta olan Giresun Üniversitesi öğrencilerimize ev sıcaklığında aşuremizi ikram ettik. Muharrem Ayının ve Aşurenin bereketini hep birlikte paylaştık. Amacımız bu kıymetli ayın bilinçlenen ve gelişen gençlerimize önemini anlatmak ve bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birliğimize katkı sunmaktır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından yeni eğitim döneminde ders başı yapan Giresun Üniversitesi öğrencilerine, Öğretim Üyelerine ve personellerine Muharrem Ayı hasebiyle aşure ikram edildi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu beraberinde Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Av. Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ve Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte üniversite güre yerleşkesinde açılan ÜNİAK Topluluğu standında üniversite öğrencilerine, öğretim üyelerine ve personellere aşure ikram etti.

İl Başkanı Şenlikoğlu, “Eğitim için ailelerinden uzakta olan Giresun Üniversitesi öğrencilerimize ev sıcaklığında aşuremizi ikram ettik. Muharrem Ayının ve Aşurenin bereketini hep birlikte paylaştık. Amacımız bu kıymetli ayın bilinçlenen ve gelişen gençlerimize önemini anlatmak ve bugünlerde en çok ihtiyacımız olan birliğimize katkı sunmaktır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.