AK PARTİ GİRESUN’DA KONGREYE HAZIR

SİYASET 16.11.2019 - 09:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2191+ kez okundu.
 

AK PARTİ GİRESUN’DA KONGREYE HAZIR

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun il, ilçe ve belde teşkilatlarının yeni kongre sürecine en iyi şekilde hazırlandığını, AK Parti teşkilatlarında ilk günkü heyecan yaşandığını kaydetti.
İl Başkanı Tatlı, AK Parti’ye emek vermiş, bugünlere gelmesinde gayret ve çalışmaları olan eski il, ilçe başkanları ve yöneticileri ziyaret ederek, ahde vefa örneği sergiliyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Tatlı, gerek genel, gerekse de yerel konularda istişarelerde bulunarak, vatandaşları ve esnafları dinliyor. Eski parti yöneticileri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini değerlendiren İl Başkanı Kenan Tatlı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle teşkilatları diri tutarak, AK Parti’ye emek vermiş eski partililerin fikir ve görüşlerinden yararlandıklarını ifade etti. 2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önce millet sonra hizmet aşkıyla kurulan AK Parti’nin aynı kararlılık ve aşka yoluna devam ettiğin, birinci hedeflerinin millete hizmet etmek olduğunu ifade etti. Tatlı, AK Parti’nin her zaman kendini yenileyen bir parti olduğunu belirterek, “yeni bir kongre sürecine giriyoruz. Delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecimiz yılbaşından sonra ilçe kongreleri ve devamında il kongresiyle tamamlanacak. Kongre sürecinde teşkilatlarımızı diri tutuyoruz. Eski ve mevcut yöneticilerimizle bir araya geliyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz. AK Parti’de sen, ben yok. AK Parti kişilerin değil, milletin partisi. Bunun bilincinde hareket ediyor ve ona göre hareket ediyoruz. Delegesinden ilçe başkanına, yöneticisinden il başkanına hepimiz iktidar ile vatandaş arasında bir köprüyüz. Yapılacak olan ilçe ve il kongresinden birlik, beraberlik ve AK Parti’ye yakışır şekilde çıkacağımızdan bugünden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Durmak yok, yola devam” dedi. Tatlı, AK Parti’de millete hizmet için siyaset yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun il, ilçe ve belde teşkilatlarının yeni kongre sürecine en iyi şekilde hazırlandığını, AK Parti teşkilatlarında ilk günkü heyecan yaşandığını kaydetti.

İl Başkanı Tatlı, AK Parti’ye emek vermiş, bugünlere gelmesinde gayret ve çalışmaları olan eski il, ilçe başkanları ve yöneticileri ziyaret ederek, ahde vefa örneği sergiliyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Tatlı, gerek genel, gerekse de yerel konularda istişarelerde bulunarak, vatandaşları ve esnafları dinliyor.

Eski parti yöneticileri, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini değerlendiren İl Başkanı Kenan Tatlı, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle teşkilatları diri tutarak, AK Parti’ye emek vermiş eski partililerin fikir ve görüşlerinden yararlandıklarını ifade etti.

2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önce millet sonra hizmet aşkıyla kurulan AK Parti’nin aynı kararlılık ve aşka yoluna devam ettiğin, birinci hedeflerinin millete hizmet etmek olduğunu ifade etti. Tatlı, AK Parti’nin her zaman kendini yenileyen bir parti olduğunu belirterek, “yeni bir kongre sürecine giriyoruz. Delege seçimleriyle başlayacak olan kongre sürecimiz yılbaşından sonra ilçe kongreleri ve devamında il kongresiyle tamamlanacak. Kongre sürecinde teşkilatlarımızı diri tutuyoruz. Eski ve mevcut yöneticilerimizle bir araya geliyoruz. İstişarelerde bulunuyoruz. AK Parti’de sen, ben yok. AK Parti kişilerin değil, milletin partisi. Bunun bilincinde hareket ediyor ve ona göre hareket ediyoruz. Delegesinden ilçe başkanına, yöneticisinden il başkanına hepimiz iktidar ile vatandaş arasında bir köprüyüz. Yapılacak olan ilçe ve il kongresinden birlik, beraberlik ve AK Parti’ye yakışır şekilde çıkacağımızdan bugünden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Durmak yok, yola devam” dedi.

Tatlı, AK Parti’de millete hizmet için siyaset yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.