AK PARTİ, GİRESUN’DA ŞENLİKOĞLU DEDİ

SİYASET 26.11.2018 - 09:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2241+ kez okundu.
 

AK PARTİ, GİRESUN’DA ŞENLİKOĞLU DEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 2019'un Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkan adayı olarak Av. Aytekin Şenlikoğlu'nun aday olduğunu açıkladı.
2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partinin adayları belli olmaya başladı. 24 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 40 ilin aday tanıtım toplantısında Giresun için açıklanan isim İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu oldu. Giresun’da AK Partinin 2 dönemdir almaya çalıştığı Giresun Belediye Başkanlığına çok sayıda aday adayı başvuru yapmıştı. AK Parti Giresun adaylığı için eski milletvekilleri, il başkanları ve partinin Giresun’da il ve ilçe başkanlığı için aday adayı olmuştu. Bu aday adayları içinde son birkaç yıldır partinin daha fazla gelişmesini sağlayan Av. Aytekin Şenlikoğlu, başkan adaylarının açıklandığı toplantıda ipi göğüsleyerek aday oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 2019'un Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Giresun Belediye Başkan adayı olarak Av. Aytekin Şenlikoğlu'nun aday olduğunu açıkladı.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partinin adayları belli olmaya başladı. 24 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 40 ilin aday tanıtım toplantısında Giresun için açıklanan isim İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu oldu.

Giresun’da AK Partinin 2 dönemdir almaya çalıştığı Giresun Belediye Başkanlığına çok sayıda aday adayı başvuru yapmıştı.

AK Parti Giresun adaylığı için eski milletvekilleri, il başkanları ve partinin Giresun’da il ve ilçe başkanlığı için aday adayı olmuştu.

Bu aday adayları içinde son birkaç yıldır partinin daha fazla gelişmesini sağlayan Av. Aytekin Şenlikoğlu, başkan adaylarının açıklandığı toplantıda ipi göğüsleyerek aday oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.