AK PARTİ GİRESUN’U GERİ ALABİLECEK Mİ?

SİYASET 22.10.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2899+ kez okundu.
 

AK PARTİ GİRESUN’U GERİ ALABİLECEK Mİ?

2009 yılında Giresun’u CHP’ye kaptıran AK Parti’de tüm hesaplar, Giresun Belediyesini yeniden geri almak için yapılıyor.
31 Mart 2018 yılında yapılacak yerel seçimlerde mevcut Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yeniden aday olacağı su götürmezken, AK Parti kanadı ise aday adayları ile gündeme gelmeye başladı. AK Parti’de muhtemel aday adaylarının bazıları adaylıklarını ilan ederek bazıları ise hala havayı koklamaya devam ediyor. Giresun cephesinde Başkan Aksu’nun elinden belediyeyi geri almak isteyen AK Parti kurmayları ise hangi adayla seçimleri kazanacaklarının hesaplarını yapıyorlar. Giresun’da şuanda adaylıklarını açıklayanlar arasında Mehmet Geldi ismi öne çıkarken, aday adaylıklarını açıklamayan ve başvuru yapacakları konuşulan isimlerde şu şekilde; ‘Av. Aytekin Şenlikoğlu, Mete Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Ali Temür, Murat Kılıçaslan, Ayhan Akten, Osman Öden, Hasan Aydın ve Ahmet Şahin’   Av. Aytekin Şenlikoğlu, Mete Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Ayhan Akten resimleri
2009 yılında Giresun’u CHP’ye kaptıran AK Parti’de tüm hesaplar, Giresun Belediyesini yeniden geri almak için yapılıyor.

31 Mart 2018 yılında yapılacak yerel seçimlerde mevcut Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yeniden aday olacağı su götürmezken, AK Parti kanadı ise aday adayları ile gündeme gelmeye başladı.

AK Parti’de muhtemel aday adaylarının bazıları adaylıklarını ilan ederek bazıları ise hala havayı koklamaya devam ediyor.

Giresun cephesinde Başkan Aksu’nun elinden belediyeyi geri almak isteyen AK Parti kurmayları ise hangi adayla seçimleri kazanacaklarının hesaplarını yapıyorlar.

Giresun’da şuanda adaylıklarını açıklayanlar arasında Mehmet Geldi ismi öne çıkarken, aday adaylıklarını açıklamayan ve başvuru yapacakları konuşulan isimlerde şu şekilde; ‘Av. Aytekin Şenlikoğlu, Mete Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Ali Temür, Murat Kılıçaslan, Ayhan Akten, Osman Öden, Hasan Aydın ve Ahmet Şahin’

 

Av. Aytekin Şenlikoğlu, Mete Bahadır Yılmaz, Serdar Demirkan, Ayhan Akten resimleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.