AK Parti halkın partisidir

SİYASET 13.02.2020 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4047+ kez okundu.
 

AK Parti halkın partisidir

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, teşkilat mensuplarıyla birlikte AK Parti’nin eski Merkez İlçe Başkanlarını ziyaret etti.
Başer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye önemli hizmetlerde bulunan herkese tek tek teşekkür etti. AK Parti’de görev yapmanın halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğuna dikkati çeken Başer, “AK Parti halkın partisidir, AK Parti hizmet partisidir. Halkımıza hizmetkar olmak için çıktığımız yolda bu zamana kadar bizlerle birlikte davamıza hizmet eden tüm yol arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, teşkilat mensuplarıyla birlikte AK Parti’nin eski Merkez İlçe Başkanlarını ziyaret etti.

Başer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kurulduğu günden bu yana AK Parti’ye önemli hizmetlerde bulunan herkese tek tek teşekkür etti.

AK Parti’de görev yapmanın halka hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğuna dikkati çeken Başer, “AK Parti halkın partisidir, AK Parti hizmet partisidir. Halkımıza hizmetkar olmak için çıktığımız yolda bu zamana kadar bizlerle birlikte davamıza hizmet eden tüm yol arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.