AK PARTİ, İL BAŞKANLIĞI İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

18.09.2017 - 15:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3164+ kez okundu.
 

AK PARTİ, İL BAŞKANLIĞI İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Bugün Giresun'a geleceği öğrenilen AK Parti Giresun İl Koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı'nın il başkanlığı için isim arayışında olduğu bilgisine ulaşıldı.
Gazetemizin edindiği bilgiye göre İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün vefatının ardından boş kalan İl başkanlığına atama yapılacağı öğrenilirken, belirsizliğin devam ettiği il teşkilatında bir kaç isim ön plana çıktı. Teşkilatların nabzını yoklayacağı öğrenilen Köybaşı'nın ilk inceleyeceği isimler arasında Bulancak eski Belediye Başkanı Kadir Aydın, İl Başkan vekili Kenan Tatlı, Merkez İlçe için ismi geçen Mete Bahadır Yılmaz ve eski il başkanlarından Ayhan Akten'in bulunduğu kulislerde konuşuluyor. Kulis bilgilerine göre İl başkanı Tütüncü'nün vefatı Giresun'da kongre öncesi atama sürecini ortaya çıkardı. Buna göre Giresun'da yapılacak atamanın öncesinde de Bulancak İlçe Başkanlığı için de atama yapılacağı haberleri gelen bilgiler arasında yer aldı.
Bugün Giresun'a geleceği öğrenilen AK Parti Giresun İl Koordinatörü ve Nevşehir eski milletvekili Rıdvan Köybaşı'nın il başkanlığı için isim arayışında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Gazetemizin edindiği bilgiye göre İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün vefatının ardından boş kalan İl başkanlığına atama yapılacağı öğrenilirken, belirsizliğin devam ettiği il teşkilatında bir kaç isim ön plana çıktı.

Teşkilatların nabzını yoklayacağı öğrenilen Köybaşı'nın ilk inceleyeceği isimler arasında Bulancak eski Belediye Başkanı Kadir Aydın, İl Başkan vekili Kenan Tatlı, Merkez İlçe için ismi geçen Mete Bahadır Yılmaz ve eski il başkanlarından Ayhan Akten'in bulunduğu kulislerde konuşuluyor.

Kulis bilgilerine göre İl başkanı Tütüncü'nün vefatı Giresun'da kongre öncesi atama sürecini ortaya çıkardı. Buna göre Giresun'da yapılacak atamanın öncesinde de Bulancak İlçe Başkanlığı için de atama yapılacağı haberleri gelen bilgiler arasında yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.