AK PARTİ, İL KONGRELERİNE BAŞLIYOR

SİYASET 17.09.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2989+ kez okundu.
 

AK PARTİ, İL KONGRELERİNE BAŞLIYOR

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 140. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına, video konferans yoluyla gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yapılan toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan, “Geçtiğimiz ay 19 yaşını tamamlayan AK Parti, siyasette de yönetimde de icraatta da bölgesel ve küresel politikalarda da rüştünü ispat etmiş, tarihe damgasını vurmuş bir partidir. Milletimizin huzuruna çıktığımızda her alanda anlatacak hikayemiz, gösterecek eserimiz bırakınız günleri, haftaları sayıp dökecek icraatlarımız var. Türkiye'de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti'dir. Çünkü partimiz, sürekli kendisini yenilemeyi başaran, sürekli kendisini bir sonraki mücadeleye hazırlayan, sürekle dinamik kalabilen bir partidir. İnşallah 7'nci Olağan Kongremizi bu çerçevede çok büyük bir atılımın dönüm noktası haline getireceğiz” dedi. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan, İl kongrelerine de Ekim ayı ortasından itibaren başlatmayı planladıklarını belirterek, bazı kongrelere telekonferans yoluyla iştirak edeceğini, bazılarına ise bizzat katılacağını söyledi.  
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 140. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına, video konferans yoluyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yapılan toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan, “Geçtiğimiz ay 19 yaşını tamamlayan AK Parti, siyasette de yönetimde de icraatta da bölgesel ve küresel politikalarda da rüştünü ispat etmiş, tarihe damgasını vurmuş bir partidir. Milletimizin huzuruna çıktığımızda her alanda anlatacak hikayemiz, gösterecek eserimiz bırakınız günleri, haftaları sayıp dökecek icraatlarımız var. Türkiye'de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti'dir. Çünkü partimiz, sürekli kendisini yenilemeyi başaran, sürekli kendisini bir sonraki mücadeleye hazırlayan, sürekle dinamik kalabilen bir partidir. İnşallah 7'nci Olağan Kongremizi bu çerçevede çok büyük bir atılımın dönüm noktası haline getireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan, İl kongrelerine de Ekim ayı ortasından itibaren başlatmayı planladıklarını belirterek, bazı kongrelere telekonferans yoluyla iştirak edeceğini, bazılarına ise bizzat katılacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.