'AK Parti'nin tek rakibi AK Parti’dir'

GÜNDEM 13.11.2017 - 15:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2917+ kez okundu.
 

'AK Parti'nin tek rakibi AK Parti’dir'

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 2019 seçimlerinin hayati öneme sahip olduğunu ve AK PARTİ’NİN tek rakibinin de yine AK PARTİ olduğunu belirtti.
Partisinin Bulancak ve Piraziz İlçe Kongrelerinde konuşan Sabri Öztürk, teşkilat kongrelerinin değişim ve gelişim için çok önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. AK Partinin hizmette kendisiyle yarıştığını söyleyen Öztürk, 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerin çok daha fazlasının milletin desteklediği AK Parti döneminde yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Hizmet bizim için gerekli, asla yeterli değildir. Asıl olan insanın gönlüne girmektir' sözlerini hatırlatan Milletvekili Öztürk, amaçlarının Bulancak’ta Ahmet Amcanının gönlüne girmek olduğu gibi, Hakkari’deki Ayşe Teyzenin gönlüne girmek olduğunu da söyledi. AK Parti’nin tek rakibinin yine kendisi olduğunu vurgulayan Öztürk, geçmişte yapılan hizmetlerden gurur duyduklarını ancak bunun yeterli görülmeyerek daha ileri bir hizmet anlayışının benimsenmesi gerektiğini kaydetti. Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, "İnsanların kalbini kırmadan,birlik beraberliğimize zarar vermeden, yolumuza devam edeceğiz. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yapmıyor. Bütün mazlum milletlere ve ülkelere de adeta bir umut oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, bu milleti,bu bayrağı ve bu devleti seven herkesin gururu olmuştur. O nedenle AK PARTİ’nin dava şuurunun çok üzerinde bir sorumluluk taşıyoruz” diye konuştu. 
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 2019 seçimlerinin hayati öneme sahip olduğunu ve AK PARTİ’NİN tek rakibinin de yine AK PARTİ olduğunu belirtti.

Partisinin Bulancak ve Piraziz İlçe Kongrelerinde konuşan Sabri Öztürk, teşkilat kongrelerinin değişim ve gelişim için çok önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

AK Partinin hizmette kendisiyle yarıştığını söyleyen Öztürk, 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerin çok daha fazlasının milletin desteklediği AK Parti döneminde yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Hizmet bizim için gerekli, asla yeterli değildir. Asıl olan insanın gönlüne girmektir' sözlerini hatırlatan Milletvekili Öztürk, amaçlarının Bulancak’ta Ahmet Amcanının gönlüne girmek olduğu gibi, Hakkari’deki Ayşe Teyzenin gönlüne girmek olduğunu da söyledi.

AK Parti’nin tek rakibinin yine kendisi olduğunu vurgulayan Öztürk, geçmişte yapılan hizmetlerden gurur duyduklarını ancak bunun yeterli görülmeyerek daha ileri bir hizmet anlayışının benimsenmesi gerektiğini kaydetti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, "İnsanların kalbini kırmadan,birlik beraberliğimize zarar vermeden, yolumuza devam edeceğiz. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yapmıyor. Bütün mazlum milletlere ve ülkelere de adeta bir umut oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, bu milleti,bu bayrağı ve bu devleti seven herkesin gururu olmuştur. O nedenle AK PARTİ’nin dava şuurunun çok üzerinde bir sorumluluk taşıyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.