'AK Parti Türk siyasetinde bir milattır'

SİYASET 14.08.2017 - 11:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2324+ kez okundu.
 

'AK Parti Türk siyasetinde bir milattır'

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti’nin Türk siyasi hayatında doldurulamaz bir yere sahip olduğunu kaydederek, 'AK Parti siyasette bir milattır' dedi.
Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 16yıl önce milletin iradesi ve talebiyle Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının ileride Türk siyasi hayatında yeri doldurulamayacak bir hareket başlattıklarını kaydetti. Milletin talebinin ne denli haklı olduğunun ilerleyen süreçlerde daha net anlaşıldığını ve bu nedenle AK Partinin 16 yıldır iktidarda olmasına karşın milletin desteğiyle oylarını arttırarak yola devam ettiğinin altını çizen Öztürk, "Yapılan onca hizmete karşın halkın hala Ak Partiye teveccüh göstermesi yapılacak daha çok iş olduğu anlamına geliyor" diye konuştu. 
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti’nin Türk siyasi hayatında doldurulamaz bir yere sahip olduğunu kaydederek, 'AK Parti siyasette bir milattır' dedi.

Partisinin 16. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 16yıl önce milletin iradesi ve talebiyle Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının ileride Türk siyasi hayatında yeri doldurulamayacak bir hareket başlattıklarını kaydetti.

Milletin talebinin ne denli haklı olduğunun ilerleyen süreçlerde daha net anlaşıldığını ve bu nedenle AK Partinin 16 yıldır iktidarda olmasına karşın milletin desteğiyle oylarını arttırarak yola devam ettiğinin altını çizen Öztürk, "Yapılan onca hizmete karşın halkın hala Ak Partiye teveccüh göstermesi yapılacak daha çok iş olduğu anlamına geliyor" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.