AK PARTİ YİNE REKOR KIRDI

SİYASET 03.05.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4273+ kez okundu.
 

AK PARTİ YİNE REKOR KIRDI

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Giresun'da AK Parti'den 33 aday adayı başvuruda bulundu.
AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için son gün olan Çarşamba günü itibarı ile 33 kişi aday adaylığı için başvurusunu tamamladı. 24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için müracaat süresi uzatılarak Çarşamba gününe alınmıştı. 24 Nisan'da başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 2 Mayıs Çarşamba günü son buldu. Buna göre Cumartesi günü AK Parti Genel Merkezi tarafından Giresun'da temayül yoklaması yapılacak. Üyelerin listede 4 isim işaretlemesi beklenirken, bu yıl yapılacak seçimlerde temayülün genel merkez tarafından oldukça dikkate alınacağı öğrenildi. İşte Giresun'da 24 Haziran seçimleri için başvuru yapan aday adayları; "Abdullah Güney, Abdullah Mürşit Gürel, Abdussamed Mercan, Adem Tatlı, Adnan Sağlık, Ayhan Akten, Ahmet Yılmaz, Bahtiyar Hüsem, Bahtiyar Yıldız, Bilal Hayta, Cemal Öztürk, Cihan Harman, Dursun Karahasan, Ercan Türk, Filiz Uzun, Hasan Ekmen, Kadir Aydın, Mehmet Geldi, Mehmet Domaç, Mehmet Kostakoğlu, Mehmet Küçük, Nurettin Canikli, Ömer Karahasan, Özgür Okusal, Sabri Öztürk, Salih Yılmaz, Serdar Demirkan, Süleyman Servet Bozbağ, Şeyma Tekin Memiş, Tamer Tamdoğan, Tayip Kardeş, Turhan Alçelik ve Yılmaz Can"
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için Giresun'da AK Parti'den 33 aday adayı başvuruda bulundu.

AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için son gün olan Çarşamba günü itibarı ile 33 kişi aday adaylığı için başvurusunu tamamladı.

24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için müracaat süresi uzatılarak Çarşamba gününe alınmıştı. 24 Nisan'da başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 2 Mayıs Çarşamba günü son buldu.

Buna göre Cumartesi günü AK Parti Genel Merkezi tarafından Giresun'da temayül yoklaması yapılacak. Üyelerin listede 4 isim işaretlemesi beklenirken, bu yıl yapılacak seçimlerde temayülün genel merkez tarafından oldukça dikkate alınacağı öğrenildi.

İşte Giresun'da 24 Haziran seçimleri için başvuru yapan aday adayları; "Abdullah Güney, Abdullah Mürşit Gürel, Abdussamed Mercan, Adem Tatlı, Adnan Sağlık, Ayhan Akten, Ahmet Yılmaz, Bahtiyar Hüsem, Bahtiyar Yıldız, Bilal Hayta, Cemal Öztürk, Cihan Harman, Dursun Karahasan, Ercan Türk, Filiz Uzun, Hasan Ekmen, Kadir Aydın, Mehmet Geldi, Mehmet Domaç, Mehmet Kostakoğlu, Mehmet Küçük, Nurettin Canikli, Ömer Karahasan, Özgür Okusal, Sabri Öztürk, Salih Yılmaz, Serdar Demirkan, Süleyman Servet Bozbağ, Şeyma Tekin Memiş, Tamer Tamdoğan, Tayip Kardeş, Turhan Alçelik ve Yılmaz Can"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.