AK Partililer‘ Vefa yemeğinde buluştu

SİYASET 18.01.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3786+ kez okundu.
 

AK Partililer‘ Vefa yemeğinde buluştu

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geçmişten bugüne AK Parti Teşkilatlarında görev alan üyelere ve teşkilat mensuplarına verilen ‘Vefa Yemeği’ne katılım yoğundu.
Yemek programında görev alan önceki dönem kademe başkanlarına, en yaşlı üyelere ve katılımcılara plaket ve teşekkür belgesi sunuldu. İl Başkanı, İl Milletvekilleri ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun da katıldığı yemekte birlik ve berberlik mesajları verildi. Yoğun katılımın olduğu vefa yemeğinde konuşan Şenlikoğlu; “AK Parti birliğin, beraberliğin, vefanın partisidir. Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. AK kadroların en önemli özelliği birbirlerine vefalı olmalarıdır. Giresun’da bu uyumu ve vefayı görüyoruz. Bu uyum bize inşallah 2019 yerel seçimlerinde, il belediye başkanlığı ile birlikte diğer ilçelerin ve beldelerin başkanlıklarını getirecek. Biz vefa yemekleri yapıyoruz. Çünkü bizde sevgi var, birbirine karşı saygı var. İşte AK Parti’nin farkı bu” dedi. Güç birliği ile 31 Mart Mart’tan zaferle çıkacaklarını ifaden Şenlikoğlu, “Kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Ülkemizin ve ilimizin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği, için seve seve fedakârlık yapan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güç birliği ile 31 Mart’ta seçim zaferlerimize bir yenisini daha ekleyerek, yolumuza emin adamlarla hizmet ve gönül belediyeciliği ile devam edeceğiz”  dedi.  
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geçmişten bugüne AK Parti Teşkilatlarında görev alan üyelere ve teşkilat mensuplarına verilen ‘Vefa Yemeği’ne katılım yoğundu.

Yemek programında görev alan önceki dönem kademe başkanlarına, en yaşlı üyelere ve katılımcılara plaket ve teşekkür belgesi sunuldu. İl Başkanı, İl Milletvekilleri ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun da katıldığı yemekte birlik ve berberlik mesajları verildi.

Yoğun katılımın olduğu vefa yemeğinde konuşan Şenlikoğlu; “AK Parti birliğin, beraberliğin, vefanın partisidir. Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. AK kadroların en önemli özelliği birbirlerine vefalı olmalarıdır. Giresun’da bu uyumu ve vefayı görüyoruz. Bu uyum bize inşallah 2019 yerel seçimlerinde, il belediye başkanlığı ile birlikte diğer ilçelerin ve beldelerin başkanlıklarını getirecek. Biz vefa yemekleri yapıyoruz. Çünkü bizde sevgi var, birbirine karşı saygı var. İşte AK Parti’nin farkı bu” dedi.

Güç birliği ile 31 Mart Mart’tan zaferle çıkacaklarını ifaden Şenlikoğlu, “Kurulduğu 14 Ağustos 2001’den bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış milletvekillerimize, il, ilçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Ülkemizin ve ilimizin demokrasisi, ekonomisi, kalkınması, güvenliği, için seve seve fedakârlık yapan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu güç birliği ile 31 Mart’ta seçim zaferlerimize bir yenisini daha ekleyerek, yolumuza emin adamlarla hizmet ve gönül belediyeciliği ile devam edeceğiz”  dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.