AK vekiller adayların yanında

SİYASET 06.03.2019 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3487+ kez okundu.
 

AK vekiller adayların yanında

AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk, Av. Kadir Aydın, Cemal Öztürk ve İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Merkez, İlçe ve Beldeleri karış karış gezmeye devam ediyor.
Gittikleri her bir yerde halkın büyük bir teveccühüyle karşılaşan Milletvekilleri, 31 Mart Seçimleri ile Giresun’da yeni bir tarih yazılacağına söylüyorlar. Bu haftaki yoğun seçim çalışmalarına Pazartesi günü Şebinkarahisar ilçesinden başlayan heyet önceki gün de Espiye ve Çanakçı ilçelerinde devam ettiler. Yapılan ziyaretler hakkında bir basın açıklaması yapan Milletvekili Sabri Öztürk, “Gerçekten Türkiye’miz doğusundan batısından inanılmaz bir kalkınma süreci yaşadı. Bu bizim iftiharımız. Bu bizim gururumuz. Hepinizce malumdur ki şehirlerin, ilçelerin, beldelerin kalkınması iki şekilde gerçekleşir. 1.’si hükümetin yatırımları. 2.’si Belediyelerin yaptıkları yatırımlarla olur” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Sabri Öztürk, Av. Kadir Aydın, Cemal Öztürk ve İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Merkez, İlçe ve Beldeleri karış karış gezmeye devam ediyor.

Gittikleri her bir yerde halkın büyük bir teveccühüyle karşılaşan Milletvekilleri, 31 Mart Seçimleri ile Giresun’da yeni bir tarih yazılacağına söylüyorlar. Bu haftaki yoğun seçim çalışmalarına Pazartesi günü Şebinkarahisar ilçesinden başlayan heyet önceki gün de Espiye ve Çanakçı ilçelerinde devam ettiler.

Yapılan ziyaretler hakkında bir basın açıklaması yapan Milletvekili Sabri Öztürk, “Gerçekten Türkiye’miz doğusundan batısından inanılmaz bir kalkınma süreci yaşadı. Bu bizim iftiharımız. Bu bizim gururumuz. Hepinizce malumdur ki şehirlerin, ilçelerin, beldelerin kalkınması iki şekilde gerçekleşir. 1.’si hükümetin yatırımları. 2.’si Belediyelerin yaptıkları yatırımlarla olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.