AK Parti de referandum toplantısı

SİYASET 09.03.2017 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3823+ kez okundu.
 

AK Parti de referandum toplantısı

16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için partiler yavaş yavaş ısınma turlarına başladı.
Propaganda çalışmalarının başlaması ile birlikte AK Parti Bulancak ilçe başkanlığı da ilk toplantısını 7 Mart Salı günü Bulancak ilçe başkanlığı binasında yaptı.Partinin ilçe binası toplantı salonunda yapılan bilgilendirme ve referandum da nasıl çalışılacağının anlatıldığı toplantıya geniş bir katılım oldu. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Recep  Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakalıoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Genel meclis üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu, Abdüsselam Çağrıcı, Cemal Karadeniz, AK Parti belediye meclis üyeleri ile birlikte Bulancak mahalle ve köy muhtarları da katıldı.Toplantı da birer konuşma yapan Belediye Başkan Yakar ve İl Genel Meclis Üyesi Karaoğlanoğlu referandum sürecine gelene kadar ülkemizde meydana gelen durumdan bahsederek AK Partinin anayasa değişikliği için elinden gelen mücadeleyi yaptıklarını ifade ettiler.Bu konuşmalardan sonra da İlçe Başkanı Sakallıoğlu, propaganda süresince neler yapılacağını ve 'Evet'için vatandaşla bire bir çalışma yapılması gerektiğini ifade ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti.  
16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için partiler yavaş yavaş ısınma turlarına başladı.
Propaganda çalışmalarının başlaması ile birlikte AK Parti Bulancak ilçe başkanlığı da ilk toplantısını 7 Mart Salı günü Bulancak ilçe başkanlığı binasında yaptı.
Partinin ilçe binası toplantı salonunda yapılan bilgilendirme ve referandum da nasıl çalışılacağının anlatıldığı toplantıya geniş bir katılım oldu. Yaklaşık 3 saat süren toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Recep  Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakalıoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Genel meclis üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu, Abdüsselam Çağrıcı, Cemal Karadeniz, AK Parti belediye meclis üyeleri ile birlikte Bulancak mahalle ve köy muhtarları da katıldı.
Toplantı da birer konuşma yapan Belediye Başkan Yakar ve İl Genel Meclis Üyesi Karaoğlanoğlu referandum sürecine gelene kadar ülkemizde meydana gelen durumdan bahsederek AK Partinin anayasa değişikliği için elinden gelen mücadeleyi yaptıklarını ifade ettiler.
Bu konuşmalardan sonra da İlçe Başkanı Sakallıoğlu, propaganda süresince neler yapılacağını ve 'Evet'
için vatandaşla bire bir çalışma yapılması gerektiğini ifade ederek toplantıya katılanlara teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.