Aksa Epsaş’da personel yetersizliği insanları yoruyor

GÜNDEM 03.08.2018 - 18:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3577+ kez okundu.
 

Aksa Epsaş’da personel yetersizliği insanları yoruyor

Personel eksikliği yüzünden Aksa Epsaş’a giden vatandaşlar bir elektrik faturası ya da evine elektrik ya da devir yapabilmek için en az yarım saat beklemek zorunda kalıyor.
Bulancak Aksa Epsaş, İtfaiye Müdürlüğü yanında hizmet veriyor. İnsanlar gerek elektrik faturası gerekse diğer işleri için gittiklerinde oluşan kuyruk nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Beş dakikalık bir işi olan vatandaşın bile yarım saat beklediği bir ortamda müşteriler arasında yer yer sıra alma tartışması da yaşanıyor. Özellikle elektrik faturalarının son ödeme günleri, yeni elektrik bağlatma, taşıma gibi durumlarda aşırı yığılmalar oluyor. Vatandaşların yoğun eleştirisine maruz kalan Aksa Epsaş’daki personel eksikliğine acilen bir çözüm bulunması gerekiyor. Özellikle yaşlılarımızın gözde kurumu AksaEpsaş bu halde olmamalı. Aksa Epsaş’dan hizmet alan vatandaşlar, uzun süre beklemekten rahatsız olduklarını söyleyerek, “Paramızla hizmet alıyoruz. Ama Aksa Epsaş zamanımızı çalıyor. En kıymetli şey zamandır. Hangi devirde yaşıyoruz. Devir kaliteli hizmet devri, paramızla eziyet çekiyoruz. Sokakta yüzlerce üniversite mezunu var. Az kişiyle çok iş yapılmaz. Biz paramızın esiri değiliz” dediler.  
Personel eksikliği yüzünden Aksa Epsaş’a giden vatandaşlar bir elektrik faturası ya da evine elektrik ya da devir yapabilmek için en az yarım saat beklemek zorunda kalıyor.

Bulancak Aksa Epsaş, İtfaiye Müdürlüğü yanında hizmet veriyor. İnsanlar gerek elektrik faturası gerekse diğer işleri için gittiklerinde oluşan kuyruk nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Beş dakikalık bir işi olan vatandaşın bile yarım saat beklediği bir ortamda müşteriler arasında yer yer sıra alma tartışması da yaşanıyor. Özellikle elektrik faturalarının son ödeme günleri, yeni elektrik bağlatma, taşıma gibi durumlarda aşırı yığılmalar oluyor. Vatandaşların yoğun eleştirisine maruz kalan Aksa Epsaş’daki personel eksikliğine acilen bir çözüm bulunması gerekiyor. Özellikle yaşlılarımızın gözde kurumu AksaEpsaş bu halde olmamalı.

Aksa Epsaş’dan hizmet alan vatandaşlar, uzun süre beklemekten rahatsız olduklarını söyleyerek, “Paramızla hizmet alıyoruz. Ama Aksa Epsaş zamanımızı çalıyor. En kıymetli şey zamandır. Hangi devirde yaşıyoruz. Devir kaliteli hizmet devri, paramızla eziyet çekiyoruz. Sokakta yüzlerce üniversite mezunu var. Az kişiyle çok iş yapılmaz. Biz paramızın esiri değiliz” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.