Aksu, iç mimarlarla buluştu

GÜNDEM 18.12.2018 - 16:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3439+ kez okundu.
 

Aksu, iç mimarlarla buluştu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’da bulunan İç Mimarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Türkiye İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce, Giresun İl Temsilcisi Caner Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aksu, Giresun Belediyesi’nin yürüttüğü ve planladığı projeler hakkında kendilerine bilgi verip, iş birliği önerisinde bulundu. İç mimarlığın önemli bir meslek olduğunu ve şehrimizde bu mesleği icra eden genç arkadaşların çoğunlukta olduğunu söyleyen Başkan Kerim Aksu, kendileri ile bir araya gelmekten ve fikir alış verişinde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi. İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce ile Giresun İl Temsilcisi Caner Cebeci ise, Başkan Aksu ile bir araya gelip sohbet edip, kendilerine bazı önerilerde bulunduklarını ifade ettiler.  
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’da bulunan İç Mimarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Türkiye İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce, Giresun İl Temsilcisi Caner Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aksu, Giresun Belediyesi’nin yürüttüğü ve planladığı projeler hakkında kendilerine bilgi verip, iş birliği önerisinde bulundu.

İç mimarlığın önemli bir meslek olduğunu ve şehrimizde bu mesleği icra eden genç arkadaşların çoğunlukta olduğunu söyleyen Başkan Kerim Aksu, kendileri ile bir araya gelmekten ve fikir alış verişinde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

İç Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Muhittin İnce ile Giresun İl Temsilcisi Caner Cebeci ise, Başkan Aksu ile bir araya gelip sohbet edip, kendilerine bazı önerilerde bulunduklarını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.