Ali Durağı Şampiyon oldu

GÜNDEM 10.06.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4046+ kez okundu.
 

Ali Durağı Şampiyon oldu

2018 - 2019 sezonunda 2. Amatör liginde mücadele eden Bulancak Ali Durağı Gençlik Spor ilk olarak B grubundan çıkarak play-off oynamaya hak kazandı.
Sezon boyunca oynadığı güzel futbolla izleyenleri mest eden mavi beyazlılar Play-off ilk maçında Tirebolu Altunsuspor'u 3 - 1 gibi net bir skorla yenerken, sonraki hafta şampiyonun belli olacağı Giresun Çınarlarspor karşılaşmasında yine üstün futbolu ile kazanan ve şampiyon olan Ali Durağı Gençlik Spor taraftarı ile bütünleşerek şampiyonluk sevincini şehir turu atarak kutladılar. Hafta sonu Play Off’un son maçı olan Kayadibispor karşılaşmasında 1.’lik veya 2.’lik maçına çıkacak olan mavi beyazlılar Play Off grubunu namağlup bitirmek istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada “Bizim için terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımızın bizlere destek olan mahalle halkımızın, Bulancak Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar başta olmak üzere belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarımıza, yalnız bırakmayan fora taraftar grubuna, ilçemiz takımlarından Samuguneyspor, Ballıcaspor’a ve bizim tesislerde kamp yapmamızı sağlayan Bulancakspor kulübüne teşekkür ederiz ve her deplasmanda bizi yalnız bırakmayan Fırtına taraftar grubumuza sonsuz teşekkür ederiz. Biz büyük bir Aileyiz” denildi.
2018 - 2019 sezonunda 2. Amatör liginde mücadele eden Bulancak Ali Durağı Gençlik Spor ilk olarak B grubundan çıkarak play-off oynamaya hak kazandı.

Sezon boyunca oynadığı güzel futbolla izleyenleri mest eden mavi beyazlılar Play-off ilk maçında Tirebolu Altunsuspor'u 3 - 1 gibi net bir skorla yenerken, sonraki hafta şampiyonun belli olacağı Giresun Çınarlarspor karşılaşmasında yine üstün futbolu ile kazanan ve şampiyon olan Ali Durağı Gençlik Spor taraftarı ile bütünleşerek şampiyonluk sevincini şehir turu atarak kutladılar.

Hafta sonu Play Off’un son maçı olan Kayadibispor karşılaşmasında 1.’lik veya 2.’lik maçına çıkacak olan mavi beyazlılar Play Off grubunu namağlup bitirmek istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada “Bizim için terinin son damlasına kadar savaşan futbolcularımızın bizlere destek olan mahalle halkımızın, Bulancak Belediye Başkanımız sayın Recep Yakar başta olmak üzere belediye meclis üyelerimize, mahalle muhtarımıza, yalnız bırakmayan fora taraftar grubuna, ilçemiz takımlarından Samuguneyspor, Ballıcaspor’a ve bizim tesislerde kamp yapmamızı sağlayan Bulancakspor kulübüne teşekkür ederiz ve her deplasmanda bizi yalnız bırakmayan Fırtına taraftar grubumuza sonsuz teşekkür ederiz. Biz büyük bir Aileyiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.