Alidurağı galibiyeti kaçırdı

SPOR 06.01.2020 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3862+ kez okundu.
 

Alidurağı galibiyeti kaçırdı

Giresun 1. Amatör Ligde 2. yarının ilk maçında Alidurağıspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayadisipor’u konuk etti.
Devre arasına lider giren Mavi beyazlılar sahasında ligin zayıf takımı Kayadibispora karşı 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Kayadibispor’un 88’de attığı gole engel olmayınca sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Bu beraberlik mavi beyazlıları liderlik koltuğundan etti. Ligin ikinci yarısına şampiyonluk parolası ile başlayan Bulancak temsilcisi Alidurağı Gençlikspor aldığı bu beraberlikle taraftarını üzerken çok önemli 2 puanı da hanesine yazdıramadı. Mavi beyazlılar aldığı bu beraberlikle haftayı 25 puanla ligde 1. Doğankentspor’un (27 Puan) ardından 2. sırada yer aldı. Alidurağı Gençlikspor 13. hafta karşılaşmasında Giresun Sanayispor’a konuk olacak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmada Alidurağı Gençlikspor evinde oynadığı maçta rakibini 2-1 yenmişti. Giresun Sanayispor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Camili Örnekspor’u 5-1 yenerek lige ne kadar hazır olduğunu gösterirken aldığı bu galibiyet ile haftayı 11 puanla 8. sırada tamamladı.  
Giresun 1. Amatör Ligde 2. yarının ilk maçında Alidurağıspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayadisipor’u konuk etti.

Devre arasına lider giren Mavi beyazlılar sahasında ligin zayıf takımı Kayadibispora karşı 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Kayadibispor’un 88’de attığı gole engel olmayınca sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Bu beraberlik mavi beyazlıları liderlik koltuğundan etti. Ligin ikinci yarısına şampiyonluk parolası ile başlayan Bulancak temsilcisi Alidurağı Gençlikspor aldığı bu beraberlikle taraftarını üzerken çok önemli 2 puanı da hanesine yazdıramadı.

Mavi beyazlılar aldığı bu beraberlikle haftayı 25 puanla ligde 1. Doğankentspor’un (27 Puan) ardından 2. sırada yer aldı.

Alidurağı Gençlikspor 13. hafta karşılaşmasında Giresun Sanayispor’a konuk olacak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmada Alidurağı Gençlikspor evinde oynadığı maçta rakibini 2-1 yenmişti. Giresun Sanayispor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Camili Örnekspor’u 5-1 yenerek lige ne kadar hazır olduğunu gösterirken aldığı bu galibiyet ile haftayı 11 puanla 8. sırada tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.