Alidurağı Gençlik Spor sahaya çıkıyor

SPOR 17.05.2018 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3042+ kez okundu.
 

Alidurağı Gençlik Spor sahaya çıkıyor

Bulancak’ta daha önce kurulmuş olan Aydınderespor kulübü olarak faaliyet gösteren fakat daha sonra yaptığı tüzük değişikliği ile birlikte adını Alidurağı Gençlik Spor olarak değiştiren kulüp, muhteşem bir toplantı ile yeni sezon çalışmalarına başladı.
Yeni ismi ile açılış ve tanıtım için toplantı düzenleyen Alidurağı Gençlik Spor, 15 Mayıs Salı akşamı Sanayi Sitesi Zirve Düğün salonunda toplantı yaptı. Toplantıya Kulübün yönetim kurulu üyeleri, sporcular, çevre sakinleri ve yetkili kişiler de katıldı. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Ak Parti Giresun milletvekili aday adayları Bahtiyar Hüsem, Dursun Karahasan, mahalle muhtarı Cihangir Turhan'ında katıldığı açılış toplantısında Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, "Bizim hedefimiz Alidurağı gençleri ve Bulancak gençlerine spor yaptırmaktır. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Spor alanlarında sadece başarılı değil aynı zamanda ahlaklı ve iyi insan olmaları içinde çalışacağız. Bu konuda değerli yetkililerden destek bekliyoruz" dedi. Daha sonra birer konuşma yapan protokol üyeleri Alidurağı Gençlik spora her zaman destek olmak için gerekli katkıyı sağlayacaklarını belirtiler. Son olarak Müdür Bulut’ta yaptığı konuşmada, "Bu kulübü kurarak gençlere spor yapmaları konusunda ön ayak olan Alidurağı Gençlik spora teşekkür ederim. Bizde Spor İl Müdürlüğü olarak yapılması gereken destekleri vereceğiz. Kulüp başkanı Bayram Yavuz'un bahsettiği arsa ile ilgili olarak genel müdürlüğümüz tahsis ederse bizde sahayı yaparız. Kulübümüzün spor faaliyetlerinde bundan sonra başarılar dilerim" dedi. Toplantıya katılanlar toplu halde fotoğraf çektirerek toplantıyı sona erdirdiler. Alidurağı Gençlik Spor Kulübü yönetim kuruluda şu isimlerden oluştu: Bayram Yavuz, Ramazan Yıldırım, Tuncay Yılmaz, Mahmut Aydın, Turhan Şimşek, Oğuzhan Şimşek, Selçuk Şahin, Kadir Akgün, Musa Genç, Sinan Ustahüseyin, Mücahit Getmez.
Bulancak’ta daha önce kurulmuş olan Aydınderespor kulübü olarak faaliyet gösteren fakat daha sonra yaptığı tüzük değişikliği ile birlikte adını Alidurağı Gençlik Spor olarak değiştiren kulüp, muhteşem bir toplantı ile yeni sezon çalışmalarına başladı.

Yeni ismi ile açılış ve tanıtım için toplantı düzenleyen Alidurağı Gençlik Spor, 15 Mayıs Salı akşamı Sanayi Sitesi Zirve Düğün salonunda toplantı yaptı. Toplantıya Kulübün yönetim kurulu üyeleri, sporcular, çevre sakinleri ve yetkili kişiler de katıldı. Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Ak Parti Giresun milletvekili aday adayları Bahtiyar Hüsem, Dursun Karahasan, mahalle muhtarı Cihangir Turhan'ında katıldığı açılış toplantısında Kulüp Başkanı Bayram Yavuz, "Bizim hedefimiz Alidurağı gençleri ve Bulancak gençlerine spor yaptırmaktır. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Spor alanlarında sadece başarılı değil aynı zamanda ahlaklı ve iyi insan olmaları içinde çalışacağız. Bu konuda değerli yetkililerden destek bekliyoruz" dedi.

Daha sonra birer konuşma yapan protokol üyeleri Alidurağı Gençlik spora her zaman destek olmak için gerekli katkıyı sağlayacaklarını belirtiler.

Son olarak Müdür Bulut’ta yaptığı konuşmada, "Bu kulübü kurarak gençlere spor yapmaları konusunda ön ayak olan Alidurağı Gençlik spora teşekkür ederim. Bizde Spor İl Müdürlüğü olarak yapılması gereken destekleri vereceğiz. Kulüp başkanı Bayram Yavuz'un bahsettiği arsa ile ilgili olarak genel müdürlüğümüz tahsis ederse bizde sahayı yaparız. Kulübümüzün spor faaliyetlerinde bundan sonra başarılar dilerim" dedi.

Toplantıya katılanlar toplu halde fotoğraf çektirerek toplantıyı sona erdirdiler. Alidurağı Gençlik Spor Kulübü yönetim kuruluda şu isimlerden oluştu: Bayram Yavuz, Ramazan Yıldırım, Tuncay Yılmaz, Mahmut Aydın, Turhan Şimşek, Oğuzhan Şimşek, Selçuk Şahin, Kadir Akgün, Musa Genç, Sinan Ustahüseyin, Mücahit Getmez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.