Allah bizleri vatansız, bayraksız bırakmasın

GÜNDEM 25.09.2017 - 13:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2492+ kez okundu.
 

Allah bizleri vatansız, bayraksız bırakmasın

Valimiz Harun Sarıfakıoğulları 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Giresun Şehit Aileleri Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Gazilerle bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları, Gaziler Günü’nü kutladı ve  bir süre sohbet etti. Daha sonra Gaziler Günü kapsamında Valilik himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemeğe katılan Vali Sarıfakıoğulları şehit yakınları ve gazilerin  tek tek masalarına giderek teşekkür etti.  Yemeğe, ilimizde bulunan Şehit yakınları ve Gazilerle  ile birlikte daire amirleri katıldılar.  Gecede bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları gazi ile Şehit ve Gazi yakınlarına hitaben şunları söyledi; "Gaziler haftası münasebetiyle şehit yakınları ve gazilerimizle bir araya geldik. Vatanı milleti bayrağı için toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine yurt mücadelesi verilirken gazilik mertebesine ulaşan tüm kardeşlerimizi de minnetle anıyorum ve Allah’tan şifalar diliyorum. Allah bizleri vatansız, bayraksız bırakmasın" dedi. Yemeğin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak şehit ve gazilerimiz için dualar edildi. 
Valimiz Harun Sarıfakıoğulları 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Giresun Şehit Aileleri Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Gazilerle bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları, Gaziler Günü’nü kutladı ve  bir süre sohbet etti.

Daha sonra Gaziler Günü kapsamında Valilik himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen yemeğe katılan Vali Sarıfakıoğulları şehit yakınları ve gazilerin  tek tek masalarına giderek teşekkür etti. 

Yemeğe, ilimizde bulunan Şehit yakınları ve Gazilerle  ile birlikte daire amirleri katıldılar.  Gecede bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları gazi ile Şehit ve Gazi yakınlarına hitaben şunları söyledi; "Gaziler haftası münasebetiyle şehit yakınları ve gazilerimizle bir araya geldik. Vatanı milleti bayrağı için toprağa düşen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine yurt mücadelesi verilirken gazilik mertebesine ulaşan tüm kardeşlerimizi de minnetle anıyorum ve Allah’tan şifalar diliyorum. Allah bizleri vatansız, bayraksız bırakmasın" dedi. Yemeğin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak şehit ve gazilerimiz için dualar edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.