ALMAN TURİSTLERE GİRESUN TANITILDI

GÜNDEM 11.10.2019 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2836+ kez okundu.
 

ALMAN TURİSTLERE GİRESUN TANITILDI

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, İlimize gelen Alman turistlere Giresun’u tanıttı.
Alanya’da yerleşik bulunan Alman Vatandaşları, çıktıkları tur kapsamında Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Daha önce Alanya Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Dr. Tanrıseven, ilimize gelen 40 Alman vatandaşına Giresun’u tanıttı. Yabancı misafirlere Giresun hakkında bilgiler veren Tanrıseven, İlimizde Dünyanın en kaliteli fındığının yetiştiğini belirterek, alışveriş yapmadan Giresun’dan ayrılmamalarını tavsiye etti. Almanlardan Teşekkür Çoğu Alanya’da yerleşik bulunan Alman turistler, Dr. Hasan Tanrıseven’in Alanya Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemde, yabancıların sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Karadeniz’den geçerken eski Kaymakamımızı ziyaret ederek hasret giderdik. Güler yüzü ve yakın ilgisi için teşekkür ediyoruz” dediler. İlk kez Giresun’a geldiklerini belirten Almanlar, kenti beğendiklerini belirtti.
Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven, İlimize gelen Alman turistlere Giresun’u tanıttı.

Alanya’da yerleşik bulunan Alman Vatandaşları, çıktıkları tur kapsamında Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Daha önce Alanya Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Dr. Tanrıseven, ilimize gelen 40 Alman vatandaşına Giresun’u tanıttı. Yabancı misafirlere Giresun hakkında bilgiler veren Tanrıseven, İlimizde Dünyanın en kaliteli fındığının yetiştiğini belirterek, alışveriş yapmadan Giresun’dan ayrılmamalarını tavsiye etti.

Almanlardan Teşekkür

Çoğu Alanya’da yerleşik bulunan Alman turistler, Dr. Hasan Tanrıseven’in Alanya Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemde, yabancıların sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek, “Karadeniz’den geçerken eski Kaymakamımızı ziyaret ederek hasret giderdik. Güler yüzü ve yakın ilgisi için teşekkür ediyoruz” dediler. İlk kez Giresun’a geldiklerini belirten Almanlar, kenti beğendiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.