Altın değerinde 3 puan

SPOR 26.03.2018 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2928+ kez okundu.
 

Altın değerinde 3 puan

Bölgesel Amatör Lig’de 1926 Bulancakspor, sahasında Çorum Eti Lisesi gençlikspor’u sahasında konuk etti.
Cumartesi oynanan karşılaşmayı Kırmızı beyazlılar 2-1 galibiyetle tamamlarken taraftarınıda sevindirdi. Bu galibiyetle ligde kalma yolunda önemli 3 puan alan 1926 Bulancakspor karşılaşmada saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirdi. şimşekler aradığı golü erken buldu. 1-0 öne geçtikten sonra rakip takımın golüne engel olamayan 1926 Bulancakspor devre arasına 1-1’lik eşitlikle girdi. Maçın 2. Yarısına galibiyet parolası ile çıkan kırmızı beyazlılar aradığı golü 77. Dakikada Murat Ulu ile buldu. Maçın geri kalanında iki takımın atakları sonuç vermeyince sahadan 2-1 galip ayrılan 1926 Bulancakspor önemli bir galibiyet alarak ligde yerini sağlamlaştırdı. Maçın ardından konuşan 2. Başkan Adem Çolak 'Çorum Eti Lisesi  Gençlikspor maçında alınan 3 puanla matematiksel olarak ligde kaldık. Bundan dolayı memnunuz' dedi. Bölgesel Amatör  Lig ekiplerinden 1926 Bulancakspor Kulübü'nün 2. Başkanı Adem Çolak, Çorum Eti Lisesi Gençlikspor  maçında aldıkları 3 puanla ligin bitimine 2 hafta kala baraj maçı oynamadan ligde  kalmayı garantilediklerini ve bundan memnun olduklarını söyledi. Çolak, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü Çorum Eti Lisesi Gençlikspor’u kendi sahalarında  2-1 yendiklerini  anımsatarak, "Maça iyi başladık. 1-0 öne geçtik ancak sonra  yediğimiz golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda  dakika 77’de Murat Ulu’nun golü ile Sahadan 2-1 galip ayrıldık. Çorum Eti Lisesi Gençlikspor maçında alınan 3 puanla baraj maçına kalmadan  matematiksel olarak ligde kaldık. Bundan dolayı memnunuz" diye konuştu.
Bölgesel Amatör Lig’de 1926 Bulancakspor, sahasında Çorum Eti Lisesi gençlikspor’u sahasında konuk etti.

Cumartesi oynanan karşılaşmayı Kırmızı beyazlılar 2-1 galibiyetle tamamlarken taraftarınıda sevindirdi. Bu galibiyetle ligde kalma yolunda önemli 3 puan alan 1926 Bulancakspor karşılaşmada saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirdi. şimşekler aradığı golü erken buldu. 1-0 öne geçtikten sonra rakip takımın golüne engel olamayan 1926 Bulancakspor devre arasına 1-1’lik eşitlikle girdi. Maçın 2. Yarısına galibiyet parolası ile çıkan kırmızı beyazlılar aradığı golü 77. Dakikada Murat Ulu ile buldu. Maçın geri kalanında iki takımın atakları sonuç vermeyince sahadan 2-1 galip ayrılan 1926 Bulancakspor önemli bir galibiyet alarak ligde yerini sağlamlaştırdı. Maçın ardından konuşan 2. Başkan Adem Çolak 'Çorum Eti Lisesi  Gençlikspor maçında alınan 3 puanla matematiksel olarak ligde kaldık. Bundan dolayı memnunuz' dedi.

Bölgesel Amatör  Lig ekiplerinden 1926 Bulancakspor Kulübü'nün 2. Başkanı Adem Çolak, Çorum Eti Lisesi Gençlikspor  maçında aldıkları 3 puanla ligin bitimine 2 hafta kala baraj maçı oynamadan ligde  kalmayı garantilediklerini ve bundan memnun olduklarını söyledi.

Çolak, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü Çorum Eti Lisesi Gençlikspor’u kendi sahalarında  2-1 yendiklerini  anımsatarak, "Maça iyi başladık. 1-0 öne geçtik ancak sonra  yediğimiz golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda  dakika 77’de Murat Ulu’nun golü ile Sahadan 2-1 galip ayrıldık. Çorum Eti Lisesi Gençlikspor maçında alınan 3 puanla baraj maçına kalmadan  matematiksel olarak ligde kaldık. Bundan dolayı memnunuz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.