AMACIMIZ BULANCAK’I MAĞDUR ETMEK DEĞİLDİR

GÜNDEM 08.01.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3345+ kez okundu.
 

AMACIMIZ BULANCAK’I MAĞDUR ETMEK DEĞİLDİR

Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Salı günü Bulancak’a gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.
2019 Kasım ayında yaptığı açıklama ile Diş Hekimliği Fakültesi’nin Giresun’da olması gerektiğini ifade eden Rektör Can, Diş Hekimliği Fakültesi için yapılan binada planlama yaparak burada Teknik Bilimler Yüksekokulunu aktif hale getirmek istediklerini belirti. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Rektör Can, “Biz kesinlikle Bulancak’ı mağdur etmeyeceğiz. Fakat Diş Hekimliği Fakültesi’nin Giresun’a alacağız. Buraya da Teknik Bilimler Yüksekokulundan yaklaşık bin 500 öğrenci getirmeyi planlıyoruz. Bulancak’ta tabelası bulunan fakat aktif olmayan Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulunu da aktif hale getireceğiz. Ayrıca Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda da YÖK tarafından 2 yeni program açtık. Oraya da öğretim görevlisi ve öğrenci alacağız. Keşke bize hepsini içine alacağımız bir alan tahsis edilseydi de bir kampüs havasında bunları gerçekleştirseydik. Bizim amacımız Bulancak’ı mağdur etmek değildir” dedi. Bulancak’ta öğrenci sayısını artırarak üç okulu da daha da aktif hale getirmek istediklerini anlatan Rektör Can, Bulancak’ta bulunan 2. OSB’de sayesinde de öğrencilerin uygulamalı olarak eğitimlerini sürdürmelerinin daha güzel olacağını ifade etti. Rektör Can’ın Bulancak’ta gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve Belediye Başkanı Recep Yakar eşlik etti.    
Giresun Üniversitesi Rektörü Yılmaz Can, Salı günü Bulancak’a gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

2019 Kasım ayında yaptığı açıklama ile Diş Hekimliği Fakültesi’nin Giresun’da olması gerektiğini ifade eden Rektör Can, Diş Hekimliği Fakültesi için yapılan binada planlama yaparak burada Teknik Bilimler Yüksekokulunu aktif hale getirmek istediklerini belirti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Rektör Can, “Biz kesinlikle Bulancak’ı mağdur etmeyeceğiz. Fakat Diş Hekimliği Fakültesi’nin Giresun’a alacağız. Buraya da Teknik Bilimler Yüksekokulundan yaklaşık bin 500 öğrenci getirmeyi planlıyoruz. Bulancak’ta tabelası bulunan fakat aktif olmayan Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulunu da aktif hale getireceğiz. Ayrıca Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda da YÖK tarafından 2 yeni program açtık. Oraya da öğretim görevlisi ve öğrenci alacağız. Keşke bize hepsini içine alacağımız bir alan tahsis edilseydi de bir kampüs havasında bunları gerçekleştirseydik. Bizim amacımız Bulancak’ı mağdur etmek değildir” dedi.

Bulancak’ta öğrenci sayısını artırarak üç okulu da daha da aktif hale getirmek istediklerini anlatan Rektör Can, Bulancak’ta bulunan 2. OSB’de sayesinde de öğrencilerin uygulamalı olarak eğitimlerini sürdürmelerinin daha güzel olacağını ifade etti.

Rektör Can’ın Bulancak’ta gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın ve Belediye Başkanı Recep Yakar eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.