AMACIMIZ KESİNTİSİZ ENERJİ

GÜNDEM 24.07.2018 - 18:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3491+ kez okundu.
 

AMACIMIZ KESİNTİSİZ ENERJİ

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun, AKSA elektrik olarak amaçlarının kesintisiz enerji olduğunu ifade etti.
Akkoyun, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, Giresun basınıyla yemekte bir araya geldi. Basın çalışanlarının günü kutlayan Akkoyun, Çoruh EDAŞ’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Elektrik altyapısına büyük önem verdiklerini söyleyen Müdür Akkoyun, şehir merkezlerinde yaklaşık yüzde 90, kırsalda ise yüzde 70 civarında elektrik sorunlarını çözdüklerini belirtti. Çoruh EDAŞ’ın devlet adına görev tapan bir kurum olduğu kaydeden Akkoyun, ”Biz 5 yıllık periyotlarla yatırım planlamalarımızı yapıyoruz, 2015-2020 yılları arasında Giresun, Trabzon, Artvin, Rize ve Gümüşhane illerimize 550 milyon liralık bir anlaşmayı EPDK ile gerçekleştirdik. Giresun’un burada ki payı yıllık bazda 30-35 milyon liralık bir yatırımdır. Teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerimiz elektrik arızayı aradığı andan, ekiplerimizin sorunu halledene kadar geçen süreyi hesaplayarak en hızlı hizmeti vermeye çalışıyoruz, geçmiş yıllarda Giresun’da 2-3 gün süren elektrik sıkıntıları artık çok nadir yaşanıyor, elimizden gelenin en iyisini vermek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. Akkoyun, 2015-2020 planlaması içerisinde Giresun’a yapılacak olan yatırım miktarının 125 milyon lira olduğunu, bunun 100 milyon lirasının yatırıma dönüştürüldüğünü, geriye kalan 25 milyon liranın ise 2 yıl içerisinde yatırıma dönüştürüleceğini sözlerine ekledi.
Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun, AKSA elektrik olarak amaçlarının kesintisiz enerji olduğunu ifade etti.

Akkoyun, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, Giresun basınıyla yemekte bir araya geldi. Basın çalışanlarının günü kutlayan Akkoyun, Çoruh EDAŞ’ın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Elektrik altyapısına büyük önem verdiklerini söyleyen Müdür Akkoyun, şehir merkezlerinde yaklaşık yüzde 90, kırsalda ise yüzde 70 civarında elektrik sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Çoruh EDAŞ’ın devlet adına görev tapan bir kurum olduğu kaydeden Akkoyun, ”Biz 5 yıllık periyotlarla yatırım planlamalarımızı yapıyoruz, 2015-2020 yılları arasında Giresun, Trabzon, Artvin, Rize ve Gümüşhane illerimize 550 milyon liralık bir anlaşmayı EPDK ile gerçekleştirdik. Giresun’un burada ki payı yıllık bazda 30-35 milyon liralık bir yatırımdır. Teknolojiyi yakından takip ederek, müşterilerimiz elektrik arızayı aradığı andan, ekiplerimizin sorunu halledene kadar geçen süreyi hesaplayarak en hızlı hizmeti vermeye çalışıyoruz, geçmiş yıllarda Giresun’da 2-3 gün süren elektrik sıkıntıları artık çok nadir yaşanıyor, elimizden gelenin en iyisini vermek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Akkoyun, 2015-2020 planlaması içerisinde Giresun’a yapılacak olan yatırım miktarının 125 milyon lira olduğunu, bunun 100 milyon lirasının yatırıma dönüştürüldüğünü, geriye kalan 25 milyon liranın ise 2 yıl içerisinde yatırıma dönüştürüleceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.