‘AMATÖR FUTBOL YAŞASIN’ KAMPANYASI

SPOR 18.09.2020 - 17:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3679+ kez okundu.
 

‘AMATÖR FUTBOL YAŞASIN’ KAMPANYASI

Change.org üyeleri halkın desteğini arkasına alan kampanyalarıyla her gün hayatı biraz daha değiştiriyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) futbolcuları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında henüz başlatılmayan liglerinde yeni sezon planlamasının bir an önce yapılması için Change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.
'Amatör futbol yaşasın’ adı altında açılan imza kampanyasında şu ifadelere yer verildi; ‘50 bin 60 bin amatör sporcu var. Bu insanların bakmakla yükümlü olduğu insanlar var ve ya kendi hayatını idame ettirecek işleri ellerinden alınmasın. 8 ay oldu boştalar çalışmıyorlar. ne yer ne içerler soran yok. bu sorunlara destek olalım. Bakmakla yükümlü olduğu insanları hesaplarsak 120 bin 200 bin çalışan personelleri hesaplarsak 250 bin kişinin hayatını idame ettiren amatör futbol ve amatör spora destek olalım. Bu insanlar bizim. Biz o insanlarız düşüncesiyle sesimize kulak verin destek olun ki amatör futbol yaşasın yaşatalım. Korona elbet önemli dünya sorunu, pandemi ama önemi sadece amatörlere mi geçerli. Yani ülkede her lig oynanacak amatör bekleyecek lütfen??? Bu kramponların evlerine ekmek götürmelerine destek ol. Temeli yok edersen üst katlara ulaşamazsınız. Temeli yok edenlere karşı temel atma törenimize sadece imzanla katıl sağlam temelleri inşa edelim. Her Profesyonelin amatör geçmişi vardır. Bu geçmişin yok olmasına dur de. Dünya üzerinde amatör ligler oynanırken biz de de oynansın. amatör sporcular, stadyum çalışanları, hakemler, kulüp personelleri, ASKF çalışanları ve esnaflar ve tüm saydıklarımızın ailelerini hesapladığımızda 500 bine yakın insanımızı ilgilendiren mağduriyetlerin giderilmesine yardımcı olurum diyorsan imzanla destek ol. Destelerinizi bekliyorum. Desteğinizle bu insanların hayatlarına dokunun amatör futbol ve amatör spor devam etsin. Haydi imzaya çözüm tüm sağlık kuralları eşliğinde amatör ligler oynansın. Ülke futbolunu yönetenlerden tek isteğimiz sağlıklı karar vermeleri ve desteklemeleridir’ denildi.  ‘Amatör Futbol Yaşasın’ Kampanyasına  http://chng.it/JqzCyBGZ adresinden ulaşarak destek verebilirsiniz.
Change.org üyeleri halkın desteğini arkasına alan kampanyalarıyla her gün hayatı biraz daha değiştiriyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) futbolcuları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirler kapsamında henüz başlatılmayan liglerinde yeni sezon planlamasının bir an önce yapılması için Change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.

'Amatör futbol yaşasın’ adı altında açılan imza kampanyasında şu ifadelere yer verildi; ‘50 bin 60 bin amatör sporcu var. Bu insanların bakmakla yükümlü olduğu insanlar var ve ya kendi hayatını idame ettirecek işleri ellerinden alınmasın. 8 ay oldu boştalar çalışmıyorlar. ne yer ne içerler soran yok. bu sorunlara destek olalım. Bakmakla yükümlü olduğu insanları hesaplarsak 120 bin 200 bin çalışan personelleri hesaplarsak 250 bin kişinin hayatını idame ettiren amatör futbol ve amatör spora destek olalım. Bu insanlar bizim. Biz o insanlarız düşüncesiyle sesimize kulak verin destek olun ki amatör futbol yaşasın yaşatalım. Korona elbet önemli dünya sorunu, pandemi ama önemi sadece amatörlere mi geçerli. Yani ülkede her lig oynanacak amatör bekleyecek lütfen??? Bu kramponların evlerine ekmek götürmelerine destek ol. Temeli yok edersen üst katlara ulaşamazsınız. Temeli yok edenlere karşı temel atma törenimize sadece imzanla katıl sağlam temelleri inşa edelim. Her Profesyonelin amatör geçmişi vardır. Bu geçmişin yok olmasına dur de. Dünya üzerinde amatör ligler oynanırken biz de de oynansın. amatör sporcular, stadyum çalışanları, hakemler, kulüp personelleri, ASKF çalışanları ve esnaflar ve tüm saydıklarımızın ailelerini hesapladığımızda 500 bine yakın insanımızı ilgilendiren mağduriyetlerin giderilmesine yardımcı olurum diyorsan imzanla destek ol. Destelerinizi bekliyorum. Desteğinizle bu insanların hayatlarına dokunun amatör futbol ve amatör spor devam etsin. Haydi imzaya çözüm tüm sağlık kuralları eşliğinde amatör ligler oynansın. Ülke futbolunu yönetenlerden tek isteğimiz sağlıklı karar vermeleri ve desteklemeleridir’ denildi. 

‘Amatör Futbol Yaşasın’ Kampanyasına  http://chng.it/JqzCyBGZ adresinden ulaşarak destek verebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.