Amerikalı geline Bulancak’ta kına gecesi

GÜNDEM 30.07.2018 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3093+ kez okundu.
 

Amerikalı geline Bulancak’ta kına gecesi

Amerika’da yaşayan Ahmet, nişanlısı Amerikalı Monika ile Bulancak’ta gerçekleşen kına gecesinde evlilik yolunda ilk adımı attılar.
Bulancak’ta Ahmet’in annesi Neşe Avcı’nın evinin önünde gerçekleşen kına gecesinde gelin olan Amerikalı Monica, Bulancak’ta müstakbel eşi Ahmet ile karşılama oynadı. Pazar akşamı gerçekleşen kına gecesinde ilk defa Türkiye’ye geldiğini belirten Amerikalı gelin Monika, Bulancak’ta gelin olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Kına gecemize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sıcakkanlı Bulancak insanına ve eşimin akrabalarına teşekkür ederim. Bana unutamayacağım mükemmel bir kına gecesi yaşattılar” dedi. Salı akşamı Giresun’da bir düğün salonunda düğün töreni gerçekleşecek olan Amerikalı Gelin Monika ve Ahmet’e bir ömür boyu mutluklar dileriz.
Amerika’da yaşayan Ahmet, nişanlısı Amerikalı Monika ile Bulancak’ta gerçekleşen kına gecesinde evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Bulancak’ta Ahmet’in annesi Neşe Avcı’nın evinin önünde gerçekleşen kına gecesinde gelin olan Amerikalı Monica, Bulancak’ta müstakbel eşi Ahmet ile karşılama oynadı. Pazar akşamı gerçekleşen kına gecesinde ilk defa Türkiye’ye geldiğini belirten Amerikalı gelin Monika, Bulancak’ta gelin olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Kına gecemize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sıcakkanlı Bulancak insanına ve eşimin akrabalarına teşekkür ederim. Bana unutamayacağım mükemmel bir kına gecesi yaşattılar” dedi.

Salı akşamı Giresun’da bir düğün salonunda düğün töreni gerçekleşecek olan Amerikalı Gelin Monika ve Ahmet’e bir ömür boyu mutluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.