Ana caddeler de temizlik devam ediyor

GÜNDEM 23.03.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3635+ kez okundu.
 

Ana caddeler de temizlik devam ediyor

Bulancak Belediyesine bağlı ekipler ilçe genelinde dezenfekte ve yıkama çalışmalarına devam ediyor.
Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Bulancak genelinde; okullar, camiler, kamu alanları, kamu ve özel iş yerleri dahil özel solüsyonlu dezenfekte çalışmaları sürdürülürken, Kapalı Salı Pazarı ve Otopark alanı ve çevresi ile gün içinde de tüm cadde ve sokaklarda dezenfekte ve köpüklü su ile yıkama çalışmaları devam edeceği öğrenildi. Belediye Başkanı Recep Yakar, “Korona Virüs tedbirleri kapsamında mücadelemiz devam ediyor. Kamu alanları, cadde ve sokaklarımızın dezenfekte ve yıkama işlemlerini hassasiyetle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızda kişisel temizlikleri başta olmak üzere, ev ve işyerleri temizliklerine dikkat etmeli ve gerekmedikçe sokağa çıkmamaya özen göstermelidirler. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte sürdürürsek başarılı olabiliriz” diye konuştu.
Bulancak Belediyesine bağlı ekipler ilçe genelinde dezenfekte ve yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Bulancak genelinde; okullar, camiler, kamu alanları, kamu ve özel iş yerleri dahil özel solüsyonlu dezenfekte çalışmaları sürdürülürken, Kapalı Salı Pazarı ve Otopark alanı ve çevresi ile gün içinde de tüm cadde ve sokaklarda dezenfekte ve köpüklü su ile yıkama çalışmaları devam edeceği öğrenildi.

Belediye Başkanı Recep Yakar, “Korona Virüs tedbirleri kapsamında mücadelemiz devam ediyor. Kamu alanları, cadde ve sokaklarımızın dezenfekte ve yıkama işlemlerini hassasiyetle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızda kişisel temizlikleri başta olmak üzere, ev ve işyerleri temizliklerine dikkat etmeli ve gerekmedikçe sokağa çıkmamaya özen göstermelidirler. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte sürdürürsek başarılı olabiliriz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.