ANİ SEL VE SU BASKININA DİKKAT!

ASAYİŞ 13.07.2020 - 10:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3721+ kez okundu.
 

ANİ SEL VE SU BASKININA DİKKAT!

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım ve Ulaşımda Aksama riski nedeniyle acil kodlu bir bilgilendire yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak Salı sabah saatlerine kadar devam edeceği, bu nedenle Giresun’un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) yağış olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım ve Ulaşımda Aksama riski nedeniyle acil kodlu bir bilgilendire yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak Salı sabah saatlerine kadar devam edeceği, bu nedenle Giresun’un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) yağış olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.