ANKARA’DA GİRESUN İÇİN OLUMLU GELİŞME

SİYASET 31.10.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2674+ kez okundu.
 

ANKARA’DA GİRESUN İÇİN OLUMLU GELİŞME

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun’un sağlık alanında gerekli donanıma sahip olması için ekip olarak el birliği ile çalıştıklarını söyledi.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ahmet Bal ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret ederek Giresun ile ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını ifade etti. Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Aydın, “Giresun’da yapımı devam eden 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemizin kullanıma hazır hale getirilerek, tıbbi cihaz ve tefrişatının düzenlenmesi aynı zamanda mevcut binamızın 2. Basamak Devlet Hastanesi olarak devam etmesi amacıyla Sağlık Bakan Yardımcımız sayın Halil Eldemir ile bir araya geldik. Bakan Yardımcımız sayın Halil Eldemir ile hem 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemizin tıbbi cihaz ve tefrişatının düzenlenmesi hem de mevcut Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılan binaya taşınmasının ardından boşta kalacak olan binanın 2. Basamak Devlet Hastanesi olarak insanımıza hizmet etmesi için önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Mevcut Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanemizin, 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınması ile ilgili teknik ayrıntıları görüşerek, oluşabilecek aksaklıklarının el birliği ile giderileceğinin altını çizdik. Sayın Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile yaptığımız görüşmeler sonrası Giresun ilimiz için istediğimiz çalışmaların yapılması noktasında gereken çalışmaları yapacaklarını ve hassasiyetlerimizi dikkate alacaklarını ifade etti. Verimli ve başarılı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi. ‘İNSANIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İSTİYORUZ’ Milletvekili Aydın açıklamasının devamında, “İlimizin sağlık alanında gerekli donanıma sahip olması için ekip olarak el birliği ile çalışıyoruz. Gerek devlet hastanesi olarak gerekse eğitim araştırma hastanesi olarak insanımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak ve insanımızın başka illere sevkini önlemek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bunun için bu çalışmalarda yanımızda olan ve sürekli iş birliği halinde olduğumuz sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’na, sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a, Giresun Belediye Başkanımız sayın Aytekin Şenlikoğlu’na ve her konuda bize yardımcı olan Sağlık Bakanlığımıza şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.  
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun’un sağlık alanında gerekli donanıma sahip olması için ekip olarak el birliği ile çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ahmet Bal ile birlikte Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret ederek Giresun ile ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını ifade etti.

Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Aydın, “Giresun’da yapımı devam eden 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemizin kullanıma hazır hale getirilerek, tıbbi cihaz ve tefrişatının düzenlenmesi aynı zamanda mevcut binamızın 2. Basamak Devlet Hastanesi olarak devam etmesi amacıyla Sağlık Bakan Yardımcımız sayın Halil Eldemir ile bir araya geldik. Bakan Yardımcımız sayın Halil Eldemir ile hem 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemizin tıbbi cihaz ve tefrişatının düzenlenmesi hem de mevcut Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılan binaya taşınmasının ardından boşta kalacak olan binanın 2. Basamak Devlet Hastanesi olarak insanımıza hizmet etmesi için önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Mevcut Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanemizin, 350 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınması ile ilgili teknik ayrıntıları görüşerek, oluşabilecek aksaklıklarının el birliği ile giderileceğinin altını çizdik.

Sayın Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ile yaptığımız görüşmeler sonrası Giresun ilimiz için istediğimiz çalışmaların yapılması noktasında gereken çalışmaları yapacaklarını ve hassasiyetlerimizi dikkate alacaklarını ifade etti. Verimli ve başarılı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

‘İNSANIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İSTİYORUZ’

Milletvekili Aydın açıklamasının devamında, “İlimizin sağlık alanında gerekli donanıma sahip olması için ekip olarak el birliği ile çalışıyoruz. Gerek devlet hastanesi olarak gerekse eğitim araştırma hastanesi olarak insanımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak ve insanımızın başka illere sevkini önlemek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bunun için bu çalışmalarda yanımızda olan ve sürekli iş birliği halinde olduğumuz sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’na, sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’a, Giresun Belediye Başkanımız sayın Aytekin Şenlikoğlu’na ve her konuda bize yardımcı olan Sağlık Bakanlığımıza şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.