‘ARSANIZA SAHİP ÇIKIN’

GÜNDEM 25.10.2018 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3269+ kez okundu.
 

‘ARSANIZA SAHİP ÇIKIN’

CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediyesi Revizyon İmar planı ile birçok vatandaşın tapulu arazilerinde önemli değişiklikler yapıldığını söyledi.
CHP’nin Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç, “Bulancak’ta 1 Ekim’de Belediye Meclis’ine gelen ve İmar Komisyonuna havale edilen ‘Revizyon İmar Planı’ 5 Ekim’de ki Meclis Gündemine İmar Komisyonu Raporu olarak getirilmiş ve AK Partili Meclis Üyelerinin oyları ile kabul edilmiştir” dedi. Aday Adayı Sıbıç, “Şimdi buradan soruyorum Recep Yakar döneminde imar komisyonuna giden hiçbir dosya bir aydan önce meclis gündemine gelmemiştir. Bulancak’ın gelecekteki 50 yılını ilgilendiren revizyon imar planı nasıl oldu da 4 günde imar planında görüşüldü ve tekrar meclise getirildi. Hangi parseller üzerinde hangi kaydırmalar yapıldı. Hangi fakir fukaranın arsası hangi rant sahibine peşkeş çekildi. Ben meclis üyesi olarak her gün belediyeye giriyorum. İlan tahtasında görmedim, belediyenin resmî internet sayfasında görmedim, yerel gazetelerde görmedi, billboardlarda görmedim. Bulancak’ta gayrimenkulü bulunan tüm hemşerilerimizi uyarıyorum. Belki Atanızdan dedenizden miras kaldı, belki de kıt kanaat birikimlerinizle sahip olduğunuz gayrimenkulleriniz elinizden gitti. Tüm Bulancak halkını malına mülküne sahip çıkmaları için, ay sonuna kadar Bulancak Belediye Meclisinin 5 Ekim tarihli belediye meclis toplantısında karara bağlanan ‘Revizyon İmar Planı’na itiraz etmeye davet ediyorum. Yoksa iş işten geçmiş olacak, belki de arsanız kayıp olmuş olacak. Revizyon imar planları bu ilçenin 50 yılını ilgilendirdiği için kapalı kapılar ardında değil, bütün Bulancak halkının gözleri önünde yapılmalıdır” diye konuştu. Sıbıç bu kararın hangi sivil toplum örgütünden görüş alındığını sorarak, “Revizyon İmar Planı eski Kovanlık Belediye Başkanının bürosunda alınmıştır. Bu planı her türlü mecrada iptal ettirmek için Bulancaklı hemşerilerimi uyarıyorum” ifadelerini kullandı.  
CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç, Bulancak Belediyesi Revizyon İmar planı ile birçok vatandaşın tapulu arazilerinde önemli değişiklikler yapıldığını söyledi.

CHP’nin Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Sıbıç, “Bulancak’ta 1 Ekim’de Belediye Meclis’ine gelen ve İmar Komisyonuna havale edilen ‘Revizyon İmar Planı’ 5 Ekim’de ki Meclis Gündemine İmar Komisyonu Raporu olarak getirilmiş ve AK Partili Meclis Üyelerinin oyları ile kabul edilmiştir” dedi.

Aday Adayı Sıbıç, “Şimdi buradan soruyorum Recep Yakar döneminde imar komisyonuna giden hiçbir dosya bir aydan önce meclis gündemine gelmemiştir. Bulancak’ın gelecekteki 50 yılını ilgilendiren revizyon imar planı nasıl oldu da 4 günde imar planında görüşüldü ve tekrar meclise getirildi. Hangi parseller üzerinde hangi kaydırmalar yapıldı. Hangi fakir fukaranın arsası hangi rant sahibine peşkeş çekildi. Ben meclis üyesi olarak her gün belediyeye giriyorum. İlan tahtasında görmedim, belediyenin resmî internet sayfasında görmedim, yerel gazetelerde görmedi, billboardlarda görmedim. Bulancak’ta gayrimenkulü bulunan tüm hemşerilerimizi uyarıyorum. Belki Atanızdan dedenizden miras kaldı, belki de kıt kanaat birikimlerinizle sahip olduğunuz gayrimenkulleriniz elinizden gitti. Tüm Bulancak halkını malına mülküne sahip çıkmaları için, ay sonuna kadar Bulancak Belediye Meclisinin 5 Ekim tarihli belediye meclis toplantısında karara bağlanan ‘Revizyon İmar Planı’na itiraz etmeye davet ediyorum. Yoksa iş işten geçmiş olacak, belki de arsanız kayıp olmuş olacak. Revizyon imar planları bu ilçenin 50 yılını ilgilendirdiği için kapalı kapılar ardında değil, bütün Bulancak halkının gözleri önünde yapılmalıdır” diye konuştu.

Sıbıç bu kararın hangi sivil toplum örgütünden görüş alındığını sorarak, “Revizyon İmar Planı eski Kovanlık Belediye Başkanının bürosunda alınmıştır. Bu planı her türlü mecrada iptal ettirmek için Bulancaklı hemşerilerimi uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.