Artan ihtiyaçlara cevap veriyoruz

GÜNDEM 09.07.2018 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3904+ kez okundu.
 

Artan ihtiyaçlara cevap veriyoruz

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, hızlı nüfus artışı ile büyüyen Keşap’ta, artan ihtiyaçlara cevap veren bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Emür” 6 mahallemiz ile genişleyen hizmet ağındaki tüm çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Genişleyen ulaşım ağımızla, şehir içi ulaşımda, vatandaşlarımıza kolaylık sunmayı hedefliyoruz. Alt ve üst yapının yanı sıra Keşapımız için il bazında yenilikler ve çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin yoğun olduğu, İlçemiz Merkez Fındıklı Mahallesi Fen Lisesi Sapağı, Kubbeli Camii ve Bozkurt Mahallesi Uğurca ve Ortaokul Sapağı, sahil kesiminde liman önüne ve yol bandında dolmuşçularımızın yolcu aldığı bölgelere yerleştirildi. Şu ana kadar toplam 4 adet yenilendi. 1 adet modern cam görüntülü ve 6 adeti de demir saçtan yapıldı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” dedi. Çalışmayla, ilçe genelinde durakların korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında cep olmayan mahallelere yeni duraklar bakım ve onarımı sonrası kuruluyor. Mahallenin büyüklüğü ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenen sayıda kurulan duraklar, mahalle sakinlerinin talepleri de dikkate alınarak güzergâhlarına göre yerleştiriliyor. Ayrıca şehir içi dolmuş hattı tam olarak verimli faaliyete geçtikten sonra doğan ihtiyaçlarda göz önüne alınarak belirli eklemelerde yapılacak. Yapılan çalışmalarda toplam 2 adet yeni durağın ekleneceği belirtildi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, hızlı nüfus artışı ile büyüyen Keşap’ta, artan ihtiyaçlara cevap veren bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Emür” 6 mahallemiz ile genişleyen hizmet ağındaki tüm çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Genişleyen ulaşım ağımızla, şehir içi ulaşımda, vatandaşlarımıza kolaylık sunmayı hedefliyoruz. Alt ve üst yapının yanı sıra Keşapımız için il bazında yenilikler ve çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin yoğun olduğu, İlçemiz Merkez Fındıklı Mahallesi Fen Lisesi Sapağı, Kubbeli Camii ve Bozkurt Mahallesi Uğurca ve Ortaokul Sapağı, sahil kesiminde liman önüne ve yol bandında dolmuşçularımızın yolcu aldığı bölgelere yerleştirildi. Şu ana kadar toplam 4 adet yenilendi. 1 adet modern cam görüntülü ve 6 adeti de demir saçtan yapıldı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu” dedi.

Çalışmayla, ilçe genelinde durakların korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında cep olmayan mahallelere yeni duraklar bakım ve onarımı sonrası kuruluyor. Mahallenin büyüklüğü ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenen sayıda kurulan duraklar, mahalle sakinlerinin talepleri de dikkate alınarak güzergâhlarına göre yerleştiriliyor. Ayrıca şehir içi dolmuş hattı tam olarak verimli faaliyete geçtikten sonra doğan ihtiyaçlarda göz önüne alınarak belirli eklemelerde yapılacak. Yapılan çalışmalarda toplam 2 adet yeni durağın ekleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.