“Asgari ücret ve müjdeler halkımıza hayırlı olsun”

GÜNDEM 26.12.2018 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2615+ kez okundu.
 

“Asgari ücret ve müjdeler halkımıza hayırlı olsun”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücret, elektrik ve doğalgaz indirimi, benzin ve mazot indirimi müjdeleri kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “Devrimlerin, dönüşümün yaşandığı AK Parti iktidarı döneminde her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabası gösterildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeleri halkımızı memnun etmiştir. Asgari ücrete yapılan % 26 zamla 417 lira zam yapılarak 2020 liraya çıkarıldı. Elektrik ve doğalgaza % 10 indirim müjdesi verildi. Benzin ve mazota yaklaşık 30 kuruş indirim yapıldı. Dolar 5.30 bantlarına indi. Suriye’de Türkiye artık küresel bir güç olarak rol almaya başladı ve istekleri yerine getirilmeye başlandı. İnşallah her şey daha iyiye gidecek.  Her zaman söyledik yine söylüyoruz bizim yaptıklarımıza bazılarının hayali bile ulaşamaz. Kimi konuşur AK Parti İcraat yapar. CHP yetkilileri belediyelerimizde asgari ücret 2200 olacak diye vaatler veriyordu. Şu an açıklanan rakamla evli bir çalışan zaten bu ücrete yakın bir ücret alacak. O zaman CHP belediyeleri 3000 lira asgari ücret vermeleri gerekiyor. Laf değil icraat bekliyoruz. CHP belediyelerinde değil ki fazla maaş, çalışanlarımız maaş bile alamıyor. Cumhurbaşkanımızın verdiği güzel müjdelerin devletimize milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücret, elektrik ve doğalgaz indirimi, benzin ve mazot indirimi müjdeleri kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “Devrimlerin, dönüşümün yaşandığı AK Parti iktidarı döneminde her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermenin çabası gösterildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeleri halkımızı memnun etmiştir. Asgari ücrete yapılan % 26 zamla 417 lira zam yapılarak 2020 liraya çıkarıldı. Elektrik ve doğalgaza % 10 indirim müjdesi verildi. Benzin ve mazota yaklaşık 30 kuruş indirim yapıldı. Dolar 5.30 bantlarına indi. Suriye’de Türkiye artık küresel bir güç olarak rol almaya başladı ve istekleri yerine getirilmeye başlandı. İnşallah her şey daha iyiye gidecek. 

Her zaman söyledik yine söylüyoruz bizim yaptıklarımıza bazılarının hayali bile ulaşamaz. Kimi konuşur AK Parti İcraat yapar. CHP yetkilileri belediyelerimizde asgari ücret 2200 olacak diye vaatler veriyordu. Şu an açıklanan rakamla evli bir çalışan zaten bu ücrete yakın bir ücret alacak. O zaman CHP belediyeleri 3000 lira asgari ücret vermeleri gerekiyor. Laf değil icraat bekliyoruz. CHP belediyelerinde değil ki fazla maaş, çalışanlarımız maaş bile alamıyor. Cumhurbaşkanımızın verdiği güzel müjdelerin devletimize milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.