AŞK ENGEL TANIMADI

GÜNDEM 31.07.2018 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3304+ kez okundu.
 

AŞK ENGEL TANIMADI

Bulancak’ın tanınmış ve sevilen simalarından Giresun tekerlekli sandalye basketbol takımı sporcularından Tevfik Özcan muradına erdi.
Piraziz’de Çoruh Tedaş ilçe şefliğinde personel olan Tevfik Özcan -Berna Cöcü ile bir ömür boyu sürecek hayatlarının ilk adımı olan düğün ile dünya evine girdiler. Kayserili olan gelin tarafının Bulancak’a gelmesi ile başlayan düğün 30 Temmuz Pazartesi günü Bulancak Otogar Düğün salonundaki düğün merasimi ile sona erdi. Bulancak Otogar Düğün Salonunda sevenleri ile bir arada olan Tevfik-Berna Özcan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yıldız Haber Gazetesi olarak genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.         
Bulancak’ın tanınmış ve sevilen simalarından Giresun tekerlekli sandalye basketbol takımı sporcularından Tevfik Özcan muradına erdi.

Piraziz’de Çoruh Tedaş ilçe şefliğinde personel olan Tevfik Özcan -Berna Cöcü ile bir ömür boyu sürecek hayatlarının ilk adımı olan düğün ile dünya evine girdiler.

Kayserili olan gelin tarafının Bulancak’a gelmesi ile başlayan düğün 30 Temmuz Pazartesi günü Bulancak Otogar Düğün salonundaki düğün merasimi ile sona erdi.

Bulancak Otogar Düğün Salonunda sevenleri ile bir arada olan Tevfik-Berna Özcan çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yıldız Haber Gazetesi olarak genç çifti tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.